BIVŠA SPAJSICA NAPRAVILA POTRES SAMO 1 FOTOGRAFIJOM: Slikala Dejvida Bekama u VRELOJ pozi, a preko 1.300.000 žena palo u TRANS!
Foto: Profimedia

zgodan do bola

BIVŠA SPAJSICA NAPRAVILA POTRES SAMO 1 FOTOGRAFIJOM: Slikala Dejvida Bekama u VRELOJ pozi, a preko 1.300.000 žena palo u TRANS!

Pop kultura -

Viktorija Bekam (47) odlučila je da počasti sve verne fanove njenog muža, Dejvida Bekama (46).

Naime, na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju svoga muža koji se nalazi u bazenu, a u prvom je planu njegova gola pozadina. Dejvid, koji slovi za miljenika žena još od mlađih dana, u ležernom izdanju se sunčao spuštenih kupaćih gaća.

- Srećna nedelja, nema na čemu - napisala je ova modna dizajnerka u opis fotografije koja je izazvala pravu lavinu komentara.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Printscreem/Instagram

- Ovo je najvelikodušnije delo kom sam ikada svedočila - glasio je jedan od komentara ispod ove fotografije, a brojne obožavateljke nisu propustile priliku da iskažu svoje zadovoljstvo ovom objavom.

"Evo kako srušiti Instagram", "Popravila si mi dan", "Hvala što si podelila ovo sa nama", samo je d2o komentara koje su pisale žene sa svih strana sveta koje su ostale zatečene prizorom.

Fotografija je prikupila preko 1.400.000 lajkova.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:13

CECIN DEKOLTE U ZVEZDAMA GRANDA OMAMIO SVE, A TEK DA VIDITE OVAJ ŠLIC: Voditeljka napravila BUM kad je prošetala izrez do zadnjice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track