UDALA SE ZVEZDA POZNATE SERIJE: Lili Kolins blistala u venčanici od ČIPKE, a ove reči koje je posvetila mužu, RAZNEŽILE SU SVE!
Foto: profimedia

PRELEPO

UDALA SE ZVEZDA POZNATE SERIJE: Lili Kolins blistala u venčanici od ČIPKE, a ove reči koje je posvetila mužu, RAZNEŽILE SU SVE!

Pop kultura -

Holivudska glumica Lili Kolins, najpoznatija po ulozi u seriji "Emili u Parizu" tokom vikenda izgovorila je sudbonosno "da" Čarliju Mekdaulu. Par se venčao na privatnoj ceremoniji u Koloradu, a srećne vesti na Instagramu je podelila sama Lili.

Lili Kolins
foto: Profimedia

Slavna 32-godišnjakinja objavila je romantične fotografije sa venčanja, uz emotivnu posvetu novopečenom suprugu.

- Nikada nisam htela da budem nekome nešto više nego tebi, a sada mogu da ti budem žena. 4. septembra 2021. zvanično smo postali jedno drugom sve i to zauvek. Volim te više od svega. Nikada nisam bila srećnija - napisala je Lili.

- Ono što je počelo kao bajka, sada je moja stvarnost do kraja. Nikada neću moći da opišem na pravi način koliko je protekli vikend bio neverovatan, ali magično je prilično dobra reč za početak -, dodala je.

Glumica je blistala u beloj čipkanoj venčanici inspirisanoj vintidž modelima, koja prati liniju tela i dolazi sa dugačkim plaštom sa kapuljačom.

Mekdaul, inače holivudski reditelj, i Lili su vezu potvrdili u avgustu 2019, a verili su se godinu dana kasnije.

Lili Kolins
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:30

PREDNOSTI I MANE PRIVATNIH BORAVAKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track