KATARINA ŽUTIĆ JE GODINAMA NAPLAĆIVALA INTERVJUE: Glumica je poznata po svom buntovničkom stavu, a evo kako objašnjava tu ODLUKU!
Foto: Zorana Jevtić

ISKRENO

KATARINA ŽUTIĆ JE GODINAMA NAPLAĆIVALA INTERVJUE: Glumica je poznata po svom buntovničkom stavu, a evo kako objašnjava tu ODLUKU!

Pop kultura -

Katarina Žutić jedna je od najpopularnijih srpskih glumica, a pored talenta, u javnosti je poznata i po buntovničkom stavu. Ipak, tokom karijere uglavnom je bila u senci svojih poznatih roditelja - glumaca Miloša Žutića i Svetlane Bojković.

To je navelo da počne da naplaćuje intervjue, što nije česta praksa u filmskom svetu. Iako je ovaj potez naišao na osudu jednog dela javnosti, Katarina je jednom prilikom objasnila zašto je donela tu odluku

Katarina Žutić
foto: Zorana Jevtić

- Zašto sam počela da naplaćujem intervjue? Zato što sam bila u nezahvalnom položaju, ćerka sam ljudi koji su već etablirani. Pogotovu mama je ultra popularna i neminovno sam bila u njenoj senci. Pitanja novinara su bila vezana isključivo za to koliko mene mama uči, a koliko malo uči, a koliko ja nju, a kako je biti dete poznatih roditelja - ispričala je jednom prilikom i dodala:

- Ja sam shvatila posle deset godina bavljenja ovim poslom da nikada neću uspeti da se izvučem iz toga. Onda sam počela da naplaćujem intervjue, odnosno da prestanem da ih dajem. Niko nikada nije imao nikakvu drugu ideju o tome šta bi mogao da me pita.

- Mediji me ne vole, ali to je manje bitno. Ja imam veliku sreću što mogu da radim posao koji volim i što od toga kako tako ipak mogu da preživim - zaključila je glumica pre nekoliko godina.

Katarina Žutić
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/A.A./niške vesti

Bonus video:

01:30

PREDNOSTI I MANE PRIVATNIH BORAVAKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track