BRITNI SPIRS SE OGLASILA NAKON ŠTO JE NJEN OTAC OTIŠAO U SUD: Poslala zanimljivu poruku, pominje i OSVETU, a fanovi žele samo 1!
Foto: Profimedia

javila se

BRITNI SPIRS SE OGLASILA NAKON ŠTO JE NJEN OTAC OTIŠAO U SUD: Poslala zanimljivu poruku, pominje i OSVETU, a fanovi žele samo 1!

Pop kultura -

Britni Spirs se oglasila objavom na Instagramu nakon što se njen otac Džejmi Spirs povukao sa mesta njenog staratelja.

Pevačica je sa obožavaocima podelila fotografije sa jednog od svojih nastupa na kojima je snimljena sa australijskom reperkom Igi Azelijom uz zanimljiv opis.

"Igi i ja na pozornici. Bilo je zabavno raditi sa tako snažnom ženom poput nje... Bog te blagoslovio i hvala na lepim riječima. P.S. Iako je naziv pesme "Pretty Girls", mislim da je koncept ipak nešto kao osveta šmokljana", napisala je Britni i u opisu objavljenih fotografija pa je rečju "osveta" privukla pažnju fanova.

Pratioci su pevačici u komentarima pisali da se sećaju ovog nastupa i da je jako lepo videti na pozornici. Mnogi su joj poručili da je napokon slobodna i njenu objavu povezali sa njenim prethodnim tvrdnjama kada je rekla da neće nastupiti sve dok je pod očevim starateljstvom.

"Tako sam srećan zbog tebe, spasićemo te", "Još jedna pobeda", "Uskoro ćeš biti u potpunosti slobodna", samo su neki od komentara. Javila se i Igi koja je Britni poručila da je obožava i da je "previše genijalna za ovaj svet" koji je ne shvata.

Džejmi Spirs je nedavno zatražio od suda u Los Anđelesu da u potpunosti prekine njegovo 13-godišnje starateljstvo nad pevačicom.

Lin Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:24

SOFIJA I LUKA SINU ALEKSEJU GALA PROSLAVILI PRVI ROĐENDAN: Tamburaši, baloni, PERJE, mama na LJULJAŠCI, a tu je i KONJ (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track