VIŠE NJIH ME JE ZLOSTAVLJALO KADA SAM IMALA 15 GODINA: Pevačica OTVORILA DUŠU u dokumentarcu, a evo zašto NEĆE doći na premijeru!
Foto: Profimedia

ŠOK!

VIŠE NJIH ME JE ZLOSTAVLJALO KADA SAM IMALA 15 GODINA: Pevačica OTVORILA DUŠU u dokumentarcu, a evo zašto NEĆE doći na premijeru!

Pop kultura -

Kanadska pevačica Alanis Moriset izjavila je u novom dokumentarcu "Jagged" da ju je više muškaraca intimno zlostavljalo kad je imala samo 15 godina.

Alanis Moriset
foto: Profimedia

Premijera dokumentarnog filma održaće se sledeće nedelje na "Toronto International Film" festivalu, a strani mediji navode da Alanis Moriset nije zadovoljna finalnim proizvodom, pa neće prisustvovati premijeri.

Dokumentarac će predstaviti život slavne pevačice, te će prikazati njen put od plesne karijere u Kanadi do uspešne muzičarke u Los Anđelesu.

- Trebale su mi godine i godine terapije da bih sebi priznala da sam žrtva zlostavljanja. Uvek bih sebe krivila zbog toga što mi se desilo, međutim, brzo bih se prodsetila rečenice: "Hej, imala si samo 15 godina". Sada sam svesna činjenice da su svi oni bili pedofili. Sve je to zakonom propisano silovanje - rekla je pevačica, koja nije otkrila imena svojih zlostavljača.

Alanis Moriset
foto: Profimedia

Objasnila je da je nekoliko osoba bilo upućeno u celokupnu situaciju, međutim svi su se "pravili da ne čuju."

- Naši razgovori bi se najčešće završili njihovim odlaskom iz prostorije - zaključila je Alanis Moriset koja je već 11 godina u srećnom braku sa muzičarem Soulajem, sa kojim ima troje dece.

Poslušajte pesmu "Hands clean" za koju neki trvde da navodno govori o zlostavljanju:

Kurir.rs/A.A./24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track