KRIJE LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE A SAD JE TRUDNA: Cela Srbija zna da je bila sa SPORTISTOM, a otac njenog deteta je MISTERIJA
Foto: Printscreen Instagram

živi spokojno u visibabama

KRIJE LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE A SAD JE TRUDNA: Cela Srbija zna da je bila sa SPORTISTOM, a otac njenog deteta je MISTERIJA

Pop kultura -

Glumica Marija Petronijević tokom pandemije korona virusa svoj život promenila je iz korena. U vreme kada je ceo svet stao, Marija se distancirala od svog glumačkog poziva, vratila se u rodno selo Visibaba u okolini Požege i započela svoj poljoprivredni biznis.

A sada i seosko gazdinstvo lepe glumice stižu najlepše vesti - Marija Petronijević je trudna.

Marija je u osmom mesecu trudnoće, a tu lepu vest, do sada je od javnosti uspešno skrivala, baš kao što neko vreme uspešno skriva svog emotivnog izabranika.

Ni do sada se o emotivnom životu glumice, koja je javnost očarala ulogom u seriji "Selo gori, a baba se češlja", nije znalo mnogo. Ipak, kako je često aktivna na društvenim mrežama, javnost se nada da ponosnog tatu bebe neće još dugo kriti, i da ćemo uskoro imati prilike da upoznamo sve članove porodice.

Poznato je da je Marija svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni.

Vlada Mandić
foto: Dragan Kadić

Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica živi na relaciji Beograd - selo Visibabe, ali i kada boravi u prestonici retko kad se pojavljuje na javnim događajima, a glavna preokupacija joj je zemljoradnja, kao i domaće životinje.

Marija otkriva da se ne libi da radi bilo koji poljoprivredni posao.

- Ako biste od marta do oktobra šetali svakog dana pored mojih njiva, verovatno biste me mogli sresti sa trimerom, testerom, motikom, prskalicom, kako razvlačim creva, navlačim agril, skidam agril, berem jagodu, palim i gasim neke pumpe. Površina koja je pod jagodama nije prevelika, radi se od oko 80 ari, ali je ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje obrađujem i koje sam kultivisala oko tri hektara. Na jednom delu zemljišta raste trava, koju od ove godine i zalivam, i planiram da kupim neke mašine za košenje i gnječenje, pa rasturanje i baliranje jer imam i nekih desetak ovaca, koje se hrane tim senom. U bari koja je dimenzionisana u ovom momentu na oko 1.500 kubnih metara vode planiram da gajim nekog šarana, prema preporukama nekih stručnjaka, resurse usmeravam u izgradnju jednog prirodnog eko-sistema. Za sve to će mi biti potrebno još nekoliko godina - ispričala je i otkrila da se svog posla ne stidi.

kurir.rs/gloria/blic

Bonus video:

00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja