03:32

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ NA RODITELJSKIM MUKAMA: Korona je uticala na psihu dece, nadam se da neće ići na onlajn nastavu

KURIR TELEVIZIJA

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ NA RODITELJSKIM MUKAMA: Korona je uticala na školovanje, nadam se da neće ići na onlajn nastavu

Pop kultura -

Čuveni glumac Aleksandar Radojičić retko govori o svom privatnom životu, a za Kurir televiziju govorio je o roditeljstvu i periodu korone.

- Bilo je teško psihički da se prilagodiš na jednu takvu situaciju kojom je pogođen ceo svet. Ali sad smo već naučili da živimo sa tim, ljudima je potrebna blistkost, te više nije pitanje da li korona postoji ili ne postoji, već da vidimo kako ćemo živeti sa tim - kaže Aleksandar.

Kako je školska godina počela, ni mladog glumca nisu zaobišle sve roditeljske muke:

Aleksandar Radojičić
foto: Kurir televizija

- Ne mogu da kažem da se uželela, jer je ona prvi razred završila onlajn, pa je drugi počela onlajn. Pa je i išla u školu gde nisu sedeli zajedno. Nažalost, ova korona pogodila je ponajviše one koji nisu rizična grupa, i siguran sam da su se pridržavali svih tih mera nego mi odrasli. To je sigurno uticalo na njihovu psihu i na njihovo školovanje i ja se iskreno nadam da se deca više neće vraćati na onlajn i kao roditelj i kao neko ko gleda kako odrastaju ova deca shvatam da je najmanji problem da li ćemo mi moći da sednemo u kafić, već kako će nam deca proći kroz sve ovo - naveo je glumac.

On je dodao da je najbitnije da decu zaštitmo od cele ove situacije.

- Najbitnije mi je da ih zaštitimo od svega koliko je to moguće. Sad i oni već znaju šta je korona, koliki je broj preminulih, kada je i na nas uticalo psihički, možete misliti kako je tek na njih - kaže Aleksandar.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:22

MILAN MARIĆ POBEDIO KORONU: Glumac stigao u Niš i dobio najveći APLAUZ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track