KRVAVI ZLOČIN U DOMU SLAVNOG GLUMCA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Sin ubio majku, pa pokušao za sve da okrivi poznatog OCA!
Foto: Profimedia

TUŽNA PRIČA

KRVAVI ZLOČIN U DOMU SLAVNOG GLUMCA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Sin ubio majku, pa pokušao za sve da okrivi poznatog OCA!

Pop kultura -

Slavni glumac Ron Eli proslavio se ulogom Tarzana, a ono što je manje poznato o njemu, jeste da je doživio strašnu tragediju.

Ron Eli
foto: Profimedia

Proslavio se ulogom Tarzana u istoimenoj seriji koja se na NBC-ju emitovala u periodu od 1966. do 1968. Kasnije se Ron prebacio u voditeljske vode, a 80-ih je vodio sve najbitnije izbore za Mis na svetu.

Iako bi danas 81-godišnji Ron trebalo da uživa u spokoju privatnog života,on je doživeo strašnu tragediju koja mu je obeležila život.

U njegovoj kući dogodilo se krvavo ubistvo koje je zaprepastilo ceo svet. Njegov 30-godišnji sin Kameron Eli nožem je usmrtio svoju majku, 62-godišnju Valeri, nakon čega je i sam ubijen u okršaju s policijom.

Ubistvo se dogodilo u njihovom luksuznom domu u predgrađu Santa Barbare, a Kameron je pokušao da okrivi svog 81-godišnjeg oca.

Policija je u kući zatekla telo sa “više ubodnih rana”, a glumac im je potvrdio da je osumnjičeni njegov sin, ali zbog teškog medicinskog stanja nije mogao jasno da govori.

Iz policije su otkrili da je Kameron predstavljao pretnju, te da su morali da ga ustrele. Ron Eli nije povređen, ali je ipak bio prebačen u bolnicu.

Inače, Ron i pokojna Valeri upoznali su se dok je on vodio izbor za Mis, a ona predstavljala državu Floridu. Venčali su se 1984, a osim Kamerona, imaju i dve ćerke Kirsten i Kaitland.

Ron Eli
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:33

Glumci autobusom stigli na premijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track