MINJA LEONTINI DAN PRED SMRT POSLAO PORUKU! Njegove POSLEDNJE REČI upućene pevačici BOLE! Ne može da dođe k sebi od ŠOKA
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

MINJA LEONTINI DAN PRED SMRT POSLAO PORUKU! Njegove POSLEDNJE REČI upućene pevačici BOLE! Ne može da dođe k sebi od ŠOKA

Pop kultura -

Pevačica Leontina Vukomanović jutros je ostala zatečena vešću o smrti čuvenog Minje Subote.

Ona je u jutarnjem programu izjavila da se nedavno i sama čula sa njim, a baš juče joj je, preko sina, poslao poruku, koja sada još više boli.

Leontina Vukomanović
foto: Kurir TV

- Baš juče mi je poslao poruku preko sina, da mora da se vidi sa nama. Sa mnom i sa direktorom Kulturnog centra. Da mi očekujemo da on dođe. I evo jutros ovakva vest. Ne mogu da verujem - kroz suze je rekla Leontina.

Ona je i dodala da se sa čuvenim kompozitorom poslednju put čula početkom nedelje, te da joj je tada poručio da jedva čeka da ponovo pevaju i prave koncerte.

Leontina Vukomanović
foto: Kurir televizija

Čuveni kompozitor Minja Subota preminuo je danas u 82. godini nakon borbe sa teškom bolešću.

Pre šest dana Minja je prevezen na odeljenje plumologije, zbog bolesti, gde je i preminuo.

Uz njega su odrasle brojne generecije, a mnoge ličnosti iz javnog života opraštaju se na svojim druištvenim mrežama od čuvenog Minje.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:35

ZAPLAKALA U PROGRAMU UŽIVO! Leontina SLOMLJENA zbog SMRTI Minje Subote! Ne može da ZAUSTAVI SUZE: Toliko je želeo da peva ponovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track