PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA U HOLIVUDU: Danijel Krejg misli da Džems Bonda ne bi trebalo da glumi ŽENA! Šta vi mislite? (ANKETA)
Foto: Promo/Nicole Dove

ne smiruju se

PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA U HOLIVUDU: Danijel Krejg misli da Džems Bonda ne bi trebalo da glumi ŽENA! Šta vi mislite? (ANKETA)

Pop kultura -

Producentkinja franšize Barbara Brokoli rekla je da Džems Bond može biti bilo koje boje kože, ali da mora da bude muško.

Istog je mišljenja i Bond na odlasku, a njegova izjava već je podigla prašinu kod dela industrije i fanova.

Novi Film, Džems Bond, Danjel Krejg

Danijel Krejg (53) izjavio je u razgovoru za Radio Times da ne misli da bi Džemsa Bonda trebalo da glumi žena. Rasprava o predstavljanju i promenama popularnog špijunskog lika traje već godinama, a neki obožavaoci su sugerisali su da bi se u kultnoj ulozi trebala pojaviti žena.

- Zašto bi žena glumila Bonda kad bi trebalo da postoji uloga jednako dobra kao Bond, ali za ženu? - pitao se Krejg i dodao kako bi trebalo da postoje bolje uloge za glumce svih rasa i za žene.

U intervjuu za Variety 2020. godine, producentkinja franšize Barbara Brokoli rekla je da Džems Bond može biti bilo koje boje, ali da mora biti muško.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Objasnila je da je to zato što bi radije stvorila nove likove koje bi žene mogle da glume, nego dala ženi ulogu izvorno napisanu za muškarca.

- Verujem da bi trebalo da stvaramo nove likove za žene - jake ženske likove. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga - zaključila je.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:22

URAGANKA IVANA PRIVLAČI POGLEDE U TERETANI: Pevačica se uvukla u USKO, dobro preznojila, a u prvom planu IZVAJANA ZADNJICA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track