BRANIMIR JE SRPSKI BLEJK KARINGTON: Supruga je 21 godinu mlađa od njega i glumica je, a šuška se da je rođaka njegove bivše žene
Foto: Damir Dervišagić

progovorio

BRANIMIR JE SRPSKI BLEJK KARINGTON: Supruga je 21 godinu mlađa od njega i glumica je, a šuška se da je rođaka njegove bivše žene

Pop kultura -

Glumac Branimir Popović ima poslovni angažman u glavnom gradu i deo je serije koja je počela da se emituje na jednom od srpskih tv kanala.

Branimir je nedavno istakao da mu je velika čast što radi na seriji koja će imati 220 epizoda, ali da istovremeno trpi njegov privatan život, jer će neko vreme biti razdvojen od supruge Sanje Jovićević, takođe glumice, i njihove ćerke Sofije.

Branimir Popović
foto: ATA images

- Užasno nedostajemo jedni drugima - priznao je nedavno glumac, koji će u srpskoj prestonici provesti ukupno 18 meseci, koliko je planirano da traje snimanje serije Dinastija u kojoj on glumi Blejka Karingtona, a ulogu u toj seriji će imati i njegova supruga.

Branimir Popović je, inače, već 9 godina u braku sa 21 godinu mlađom koleginicom Sanjom Jovićević, sa kojom ima ćerku Sofiju (8).

Branimir i Sanja upoznali su se na snimanju serije "Budva na pjenu od mora", a venčali su se u novogodišnjoj noći, na dočeku 2013. godine, na Jahorini.

Pre nego što je upoznao Sanju, Branimir je bio u braku sa slikarkom Milenom Jovićević, za koju se spekulisalo da je Sanjina rođaka.

Branimir Popović
foto: ATA images

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

02:13

NOVOSAĐANKA KOJA JE POSTIGLA ČUDO U POTERI ZA KURIR TELEVIZIJU: Mozak mora da se trenira! Ne može se samo sedeti kod kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track