STARLETA DOŽIVELA STRAŠAN UDES, SELA ZA VOLAN PIJANA: Kejti Prajs (43) završila u bolnici, nije imala ni vozačku dozvolu
Foto: Profimedia

ŠOK

STARLETA DOŽIVELA STRAŠAN UDES, SELA ZA VOLAN PIJANA: Kejti Prajs (43) završila u bolnici, nije imala ni vozačku dozvolu

Pop kultura -

Britanska starleta Kejti Prajs, kojoj je zabranjeno da vozi, trenutno se nalazi u bolnici nakon udesa koji je imala u ponedeljak, 27. septembra.

Policija je na licu mesta uhapsila rijaliti zvezdu zbog navodne vožnje pod dejstvom alkohola i sada joj preti zatvorska kazna, ako bude optužena i proglašena krivom. Kejti već ima zabranu vožnje, a vozačku dozvolu je trebalo da ponovo donije tek 13. oktobra ove godine.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

- Kejti je izvrnula automobil i bila je u lošem stanju kada je stigla policija. Ona je sada u bolnici i svi su očajnički zabrinuti za nju - ispričao je jedan svedok.

- Žena, 43 godine, uhapšena je zbog sumnje da je upravljala vozilom dok je bila iznad dozvoljene granice za alkohol i droge, i prevezena je u bolnicu na pregled - saopšteno je.

Do nesreće je došlo samo nekoliko sati nakon što je progovorila o svojim poteškoćama u vezi sa posetom sinu Harviju pošto nije mogla da sedne za volan. Kejti je očekivala da će dobiti nazad vozačku dozvolu još u aprilu, ali joj je zabranjena narednih šest meseci. Majka petoro dece odslužila je kaznu od 18 meseci nakon što je zadržala identitet vozača njenog roze Rendž Rovera tokom sudara.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

MAJA NIKOLIĆ ULAZI U RIJALITI! Rešena da se TRANSFORMIŠE, pa beži na Himalaje: Želim da se promenim i psihički i fizički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track