DANIJEL KREJG SE OPROSTIO OD ULOGE DŽEJMSA BONDA: Glumac se na premijeri pojavio sa ĆERKOM koju javnost RETKO VIĐA! (FOTO)
Foto: Profimedia

crveni tepih

DANIJEL KREJG SE OPROSTIO OD ULOGE DŽEJMSA BONDA: Glumac se na premijeri pojavio sa ĆERKOM koju javnost RETKO VIĐA! (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda novog filma o Džejmsu Bondu "No Time to Die", ​ Danijel Krejg, na londonskoj premijeri se pojavio sa ćerkom koju javnost retko viđa.

Na iznenađenje mnogih, Krejg se na crvenom tepihu pojavio se u crvenom sakou, koji je uskladio s crnim pantalonama i leptirom mašnom i belom košuljom. Za Danijela je ovo bilo posebno veče, jer se zvanično oprostio do uloge Džejmsa Bonda.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Glumac se sreo i razgovarao sa princom Vilijamom i vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton koja je ponela jednu od najlepših haljina ove godine.

Nakon premijere Krejg je fotografisan sa ćerkom Elom koju je dobio i braku sa bivšom suprugom Fionom Ludon. Naime, Danijel bio je samo dve godine u braku sa Fionom od 1992. do 1994. godine. Nakon razvoda počeao je da se viđa sa nemačkom glumicom Hejke Makač sa kojom je bio u vezi do 2004. godine.

Posle nekoliko kraćih i neuspešnih veza započeo je vezu, a potom se i oženio sa oskarovkom Rejčel Vajs sa kojom je dobio dete 2018. godine.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:31

SANDRA AFRIKA OVAKO PEVA UŽIVO: Pevačica pustila glas i izvela ROKERSKI HIT, komentari na mrežama PLJUŠTE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track