BOGATIMA JE ŽIVOT TEŽI NEGO SIROMAŠNIMA: Pevač razbesneo javnost posle ove izjave i rekao da priča iz LIČNOG iskustva! (ANKETA)
Foto: Printscreen/Instagram

šta mu bi

BOGATIMA JE ŽIVOT TEŽI NEGO SIROMAŠNIMA: Pevač razbesneo javnost posle ove izjave i rekao da priča iz LIČNOG iskustva! (ANKETA)

Pop kultura -

Popularni američki pevač Ejkon (48) je pre mesec dana nakon smrti glumca Majkla K. Vilijamsa uzrujao mnoge svojom izjavom o životu bogatih.

Vilijams je najpoznatiji po ulozi Omara u hit seriji "The Wire", a tokom života bio je prijatelj sa Ejkonom. Glumac je navodno preminuo zbog posledica predoziranja.

Povodom tog tragičnog događaja, Amar je komentirisao kako je Vilijams još samo jedna u nizu uspešnih osoba koje se skrivaju iza "fasade uspeha", prenosi TMZ.

- Poznati i bogati prolaze kroz više problema nego siromašni. Što više novca, to više problema - rekao je.

Nedavno je ponovio kako ne misli da promeniti svoj stav, iako zna da je takvom izjavom razljutio ljude. Tvrdi da govori iz vlastitog iskustva i da je bio srećniji pre nego se obogatio.

U sličnom duhu dodao je ovaj opis uz jednu od svojih objava na Instagramu.

- Budala sanja o bogatstvu. Mudar čovek sanja o sreći!

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:50

SA OVIM TRIKOVIMA U ŠMINKANJU IZGLEDAĆETE KAO HOLIVUDSKA DIVA! Potrebna SAMO 4 proizvoda, a jedna stvar STROGO mora da se izbegava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track