NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU PORASLA I SAD POKORAVA MODNE PISTE: Njeno telo oduzima DAH, a na reviji je nosila S*KSI donji veš FOTO
Foto: Profimedia

atraktivna

NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU PORASLA I SAD POKORAVA MODNE PISTE: Njeno telo oduzima DAH, a na reviji je nosila S*KSI donji veš FOTO

Pop kultura -

Manekenka Tilan Blondo (20) našla se u fokusu javnosti kada se u utorak pojavila na Nedelji mode u Parizu - reviju modne kuće Miu Miu posmatrala je iz publike, dok je u večernjim satima bila glavna zvezda na samoj pisti i to na reviji brenda za donji veš.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

U oba slučaja ova lepotica je privukla puno pažnje, a to nas ni ne čudi s obzirom da je reč o nekada "najlepšoj devojčici na svetu". Publici je uvek zanimljivo da vidi kako Tilan izgleda kao odrasla devojka, a nama se čini da je i dalje krasi neobična lepota i da se zapravo nije puno promenila.

Slavna Francuskinja je na Miu Miu reviju stigla u društvu trendseterke Alekse Čang, a izgledala je trendi i urbano u crnim kožnim pantalonama i kratkom belom topu.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

No, masu je zapalila kada se prošetala u seksi kompletu donjeg veša na Etam reviji, pokazavši svoju izvajanu figuru, zategnute noge i isklesane trbušnjake. Blondo je zaista izgledala spektakularno, i to sa diskretnom šminkom i pomalo divljom, raščupanom kosom.

Podsetimo, Tilan je 2007. proglašena "najlepšom devojčicom na svetu", a prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina. Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Ipak, lepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da poseti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji.

U vezi je sa mladim francuskim glumcem Benom Atalom, a ovoj romansi ne zna se puno, osim da je par počeo da se zabavlja prošle godine i da su gotovo nerazdvojni.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Bonus video:

04:54

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track