NAOMI KEMBEL U STRAHU: Crna pantera odustala od dolaska u Srbiju zbog korone, Stalone još neizvestan!
Foto: Shutterstock, Marina Lopičić

pandemija menja planove

NAOMI KEMBEL U STRAHU: Crna pantera odustala od dolaska u Srbiju zbog korone, Stalone još neizvestan!

Pop kultura -

Naomi Kembel trebalo je 16. septembra da dođe u Beograd, ali je ta poseta odložena do daljeg zbog manekenkinog paničnog straha od koronavirusa.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Kako Kurir saznaje, ona je pomno pratila situaciju s brojem obolelih u našoj zemlji, pa kada je videla da se brojevi iz dana u dan rapidno povećavaju, odlučila je da ne dolazi u Srbiju, gde je već boravila pre četiri godine.

Naomi je u srpsku prestonicu trebalo da dođe u pratnji svog bliskog prijatelja Marka Bicarija, izvršnog direktora čuvenog modnog brenda "Guči", koji je tom prilikom trebalo da ima pregovore o otvaranju prodavnice njihovog brenda u Beogradu na vodi. Iako su bili utanačeni svi detalji njenog boravka, koji je bio planiran kao tajni, ona je od puta odustala. Bio je rezervisan jedan od najluksuznijih apartmana u poznatom beogradskom hotelu, a takođe je bilo spremno i 24-časovno obezbeđenje, što se i podrazumeva kada je u pitanju svetska zvezda njenog kalibra.

Naomi Kembl
foto: Profimedia

Naomi je inače poznata kao osoba koja se veoma plaši svih mogućih virusa i bolesti, a posebno vodi računa otkad je uz pomoć surogat majke postala roditelj devojčice. Ona je oduvek bila oprezna, pa je tako prošle godine svet obišao snimak na kome se vidi kako Naomi ima specijalne rituale kada putuje avionom. Ona je tada otkrila da sa sobom uvek nosi rukavice i vlažne maramice za dezinfekciju, kojima čisti sve oko sebe pre nego što sedne u avion.

Naomi Kembl
foto: Profimedia

- Očistite sve što dodirujete, sve što možete potencijalno da dodirnete, sve na šta stavljate ruke. Ovo radim svaki put kada uđem u avion. To je moje zdravlje i pomaže mi da se osećam bolje - rekla je ona jednom prilikom.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Osim slavne manekenke, u Beograd bi ovog meseca trebalo da doputuje i holivudska zvezda Silvester Stalone, iako njegov dolazak još uvek nije zvanično potvrđen.

Kako saznajemo, s njim pregovori još uvek traju, pa ukoliko dođe do konačnog dogovora, on bi u Beograd došao kao specijalni gost Svetskog prvenstva u boksu, koje počinje 24. oktobra.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Stalone je od organizatora zahtevao da što neprimetnije dođe u Beograd, da ima lično obezbeđenje i vozača, ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom. Tražio je naravno i luksuzan smeštaj, gde će biti odvojen od drugih gostiju, kako bi neometano mogao da izlazi i u ulazi u hotel.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s privrednikom Andrejom Kesićem, koji je i najavio njihov dolazak u Beograd, ali nam nije odgovorio na poruke koje smo mu poslali.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Super se provela

Naomi iz Srbije ponela šajkaču

Manekenka je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju, ali se tada zadržala svega jedan dan u našoj prestonici. Kao uspomenu iz Srbije ponela je šajkaču. Ispričala je i da je oduševljena srpskom kuhinjom, da joj ovde živi dosta prijatelja i veoma joj se dopalo što su Srbi izuzetno veseli.

Naomi Kembl, Beograd, aerodrom
foto: Zorana Jevtić

Nenad Borovčanin potvrdio pisanje Kurira

Stalone ima želju da dođe u Beograd, još ne može da potvrdi zbog obaveza!

Nenad Borovčanin potvrdio je u Jutarnjem programu Kurir televizije, da su pregovori sa Staloneom u toku.

- U pregovorima smo sa Silvesterom Staloneom, da dođe u Beograd i bude naš specijalni gost na Svetskom prvenstvu u boksu koje ćemo organizovati u Beogradu od 24. oktobra do 6. novembra.

Ne treba pričati u kojoj meri je Stalone kao Roki Balboa proslavio boks u svetu, film je snimljen u nekoliko nastavaka i svaki se i dan danas gleda kao da je premijera. Raduje nas što kod Stalonea postoji želja da dođe u Beograd, samo još ne može da nam potvrdi zbog obaveza koje ima.

Nadamo se da ćemo ga videti u Srbiji - izjavio je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije, uz podsećanje da u Beograd gorovo sigurno dolazi i Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena.

Nenad Borovčanin
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:15:06

SCENIRANJE 11.07.2021. KRISTIJAN GOLUBOVIĆ 2-DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track