02:12

ŽENSKI FAJT? POLETELE PESNICE U PROGRAMU UŽIVO? Glumica napala voditeljku! Razmenile UDARCE! VIDEO

kik boks

ŽENSKI FAJT? POGLEDAJTE KAKO SEVAJU PESNICE U PROGRAMU UŽIVO! Lepa glumica Isidora izazvala voditeljku PRŠTI NA SVE STRANE!

Pop kultura -

Lepa glumica Isidora Građanin gostovala je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je govorila o svojoj karijeri i privatnom životu.

Isidora se nedavno vratila iz Crne Gore, gde je radila na novom projektu, a lepa glumica otkrila je kako održava dobru liniju i kako se snalazi u kuhinji.

Isidora Građanin
foto: Kurir televizija

- Volim da jedem mnogo, tako da moram da vodim računa. Znam da mesim hleb, znam da obarim meso, nije samo supa. Sve to nije previše kompikovano, jaja da se isprže - našalila se glumica.

Osim što vodi računa šta jede, glumica trenira i kik boks, a svoju veštinu demonstrirala je i na našoj televiziji.

Isidora Građanin
foto: Kurir televizija

Voditeljka Anastasija Čanović pristala je da razmerni "koji udarac" sa lepom glumicom.

- Moraš da zaštitiš lice ida budeš u stavu i ravnoteži. Pokrete praviš iz kuka i direkt udaraš. Kada bih te ja napala desnom rukom napravila bih pokret iz kuka - savetovala je lepa glumica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:36

POPULARNA GLUMICA MAMA DVOJE DECE BRUTALNO IZGLEDA Zagazila u PETU DECENIJU, ne koristi ŠMINKU, a sad otkrila kako održava kilažu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track