DOPADAO MI SE ŽIKA TODOROVIĆ: Glumica Paulina Manov svaki dan kolegi pisala pisma, a onda se DESILO ČUDO!
Foto: Kurir televizija

iskrena

DOPADAO MI SE ŽIKA TODOROVIĆ: Glumica Paulina Manov svaki dan kolegi pisala pisma, a onda se DESILO ČUDO!

Pop kultura -

Glumica Paulina Manov, koju svi sada znaju kao Ljiljanu iz popularnog filma "Toma", tokom svog gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da joj se, kada je bila mlađa, dopadao njen kolega Srđan Žika Todorović.

Paulina Manov
foto: Kurir televizija

- Moja drugarica je bila veliki fan EKV-a. Mnogo je volela Milana Mladenovića, a ja sam volela Žiku, Srđana Todorović. On je izgledao kao pravi taj dečko, bio je bubnjar i glumac, plavušan, mangup. On se meni jako dopadao. Nije se on meni dopadao kao da mi budemo momak i devojka. Ja sam znala da je on gore u nekim visinama, da mi nismo ravnopravni, a to mi je uvek bilo jako važno, kada si sa nekim u vezi, da budemo ravnopravni. Ne sad on je zvezda, a ja sam neka bubašvaba. Ja sam imala 17 godina, on 10 godina više, ali on je mene tako očaravao tom veštinom ustvari, tog bubnja i svih tih uloga koje je on imao.

Paulina Manov
foto: Kurir televizija

- I onda sam ja od te dosade u školi, počela da mu pišem pisma. Ja sam njemu svakog dana pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. I onda smo se mi upoznali i ja sam shvatila jednog dana, da bih ja volela da budem glumica i onda su me primili na Akademiju i ja mu kažem "Žiko, ja sam upisala glumu, a on kaže, "Sigurno kod Vladimira Jevtovića", koji je bio njegov profesor i mislio je da ga lažem, ja mu njemu, "Ne, ne ja sam upisala kod Milenka Maričića", i on mi na kraju kaže "Super, kul, ajde ćao" - rekla je Paulina kroz osmeh u emisiji "Balkanskom ulicom", pa dodala:

- I sad ono što jeste deo Holivudske priče da sam ja prvi film snimila i imala scenu sa Žikom Todorovićem u "Apsolutnih 100" i sad smo se opet videli na snimanju "Tome" - rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

Inače, lik Ljiljane, teško bolesne supruge doktora koji leči Tomu Zdravkovića, u filmu "Toma", potpuno je izmišljen. Međutim, glumica Paulina Manov uspela je od ove uloge da napravi nešto posebno, te mnogi gledaoci priznaju da su baš zbog nje u bioskopu pustili suzu.

Paulina Manov
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:51

SRPSKA GLUMICA ZBOG ULOGE PROMENILA LIČNI OPIS! Prefarbala vatreno RIĐU kosu i SMRŠALA čak 30 KILA! Jedva je PREPOZNAJU! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track