SLUŠAJ PAŽLJIVO OVO ĆU REĆI SAMO JEDNOM: Sećate li se Mišel iz serije Alo, alo? Napunila je 69 godina i ovako sada IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Profimedia

čestitala joj

SLUŠAJ PAŽLJIVO OVO ĆU REĆI SAMO JEDNOM: Sećate li se Mišel iz serije Alo, alo? Napunila je 69 godina i ovako sada IZGLEDA! (FOTO)

Pop kultura -

Od prve epizode kultne serije "Alo 'Alo!" prošlo je 38 godina, a jedan od likova koji publika dobro pamti je Mišel Duboa, članica francuskog Pokreta otpora koju je glumila britanska glumica Kristen Kuk.

Naime, glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku na Instagram profilu uputila joj je i bivša koleginica iz serije Viki Mišel (70) koja je preuzela ulogu zanosne konobarice Ivet.

Na fotki koju je objavila Mišel obožavaoci serije mogu videti kako dve poznate glumice izgledaju sada. Sudeći prema objavljenom, godine su za njih samo broj.

- Alo, alo! Srećan ti rođendan, lepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i neverovatna glumica. Bilo nam je baš zabavno kad smo radile zajedno. Lepo se provedi sa porodicom danas - napisala je Viki.

Kristen Kuk odrasla je u Zapadnom Saseksu u Engleskoj, a glumu je završila na Akademiji dramske umetnosti Veber Daglas u Londonu. Već dugi niz godina u srećnom je braku sa Stivenom Aktesonom, a zajedno imaju četvoro dece.

Da podsetimo, serija "Alo 'Alo!" pripada onim serijama koju publika pred malim ekranima uvek rado pogleda. Britanski sitkom često se reprizira u programu naših televizija. Devet snimljenih sezona na BBC se prikazivalo deset godina, od 1982. do 1992. godine.

Na samim počecima emitovanja mnogi su kritikovali sada kultnu seriju zbog njenog ismevanja Drugog svetskog rata. Autorima Džeremiju Lojdu i Dejvidu Kroftu u cilju je bilo da karikiraju ratne filmove i televizijske drame.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:09

PEVAČICA DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM? Dragici Zlatić zaškripalo u vezi: MOJA JE KRIVICA! Radila nešto što NIJE SMELA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track