JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH ŽENA SVETA PROMENILA BOJU KOSE: Nisu svi zadovoljni TOM promenom, hoće staru Megan! (FOTO)
Foto: Profimedia

promenila izgled

JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH ŽENA SVETA PROMENILA BOJU KOSE: Nisu svi zadovoljni TOM promenom, hoće staru Megan! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Megan Foks (35) od početka karijere slovi kao jedna od najseksi žena sveta, a zbog punih usana i duge tamne kose često je upoređuju sa Anđelinom Džoli.

Međutim, sada je za ulogu u filmu "Johnny and Clyde", u kom glumi serijskog ubicu Alanu, morala da postane plavuša, a transformacijom se pohvalila na svom Instagramu.

"Ovako izgleda đavolja ćerka", napisala je u opisu fotografije koju je objavila, a nije otkrila da li je zapravo posvetlila kosu ili samo nosi periku.

Za svoj novi luk dobila je brojne komplimente, no deo obožavalaca nije bio oduševljen promenom, a neki su je čak zamenili za Kardašijanke.

"Puno ti bolje stoji tamna kosa", "Molim te, ponovno ofarbaj kosu u smeđe", "Nadam se da je perika", "Mislio sam da je na fotki Kim Kardašijan", "Polako postaješ Kardašijan", "Megan Kardašjian", neki su od komentara nezadovoljnih fanova.

Megan se u zadnje vreme često druži s Kardašijankama, posebno sa Kortni, sa kojom je nedavno snimila i zavodljivu kampanju za brend donjeg veša njene sestre Kim.

Pažnju poslednjih meseci privlači i razuzdanom vezom sa reperom Mašin Gan Kelijem (31), kog je upoznala na setu filma "Midnight in the Switchgrass" i zbog kog je navodno ostavila bivšeg supruga, glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim ima troje dece.

Otkako se razvela, ne odvaja se od četiri godine mlađeg muzičara sa kojim je mnogi još ne mogu povezati i koji kao da se svakim svojim pojavljivanjem trudi iznova da šokira javnost.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:18

DA LI BISTE ZNALI DA REŠITE OVE MATEMATIČKE MOZGALICE? Ako uspete, spadate u MALI BROJ ljudi ume da nađe rešenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track