MARIJA PETRONIJEVIĆ BILA U VEZI SA BIVŠIM DEČKOM PEVAČICE: O njenom sukobu sa Stanijom se dugo pričalo, a zbog NJEGA se ODSELILA!
Foto: Printscreen/Instagram

zanimljivo

MARIJA PETRONIJEVIĆ BILA U VEZI SA BIVŠIM DEČKOM PEVAČICE: O njenom sukobu sa Stanijom se dugo pričalo, a zbog NJEGA se ODSELILA!

Pop kultura -

Marija Petronijević je u devetom mesecu trudnoće, a javnost je nedavno iznenadila vest da je glumica pozitivna na virus korona. Ipak, Marija je istakla da ima blaže simptome, zahvaljujući vakcini.

Lepa glumica već godinama unazad živi u rodnom selu Visibabe gde se posvetila posvetila radu na imanju. Naime, Marija je nakon raskida sa Vladimirom Mandićem odlučila da promeni svoj život iz korena, a malo je poznato da je glumica bila u vezi i sa manekenom Branislavom Jovanovićem, bivšim dečkom pevačice Katarine Živković.

Vlada Mandić
foto: Marina Lopičić

Glumica jr svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni.

"Okolnosti su takve da Vlada često putuje u Bosnu, gde ima privatni biznis, a posvećen je i radu restorana i poslovnog kompleksa koje ima u Beogradu. Njegova česta odsustva Mariji su smetala jer nije mogao da se posveti njihovim planovima, dok sa druge strane i ona radi, pa ne može uvek da mu bude na raspolaganju kada on nema obaveze. Zbog čestih svađa odlučili su da stave tačku jer očigledno da u ovom trenutku ne mogu da se posvete jedno drugom. Pokušali su već nekoliko puta da izglade odnose posle prekida, a raskidali su uvek iz istog razloga. Sve to je predstavljalo mučenje za oboje", rekao je tada dobro obavešteni izvor.

Marija je, i kako su tada pisali domaći mediji, bila u vezi sa Branislavom Jankovićem, bivšim dečkom Katarine Živković.

"Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti "Farma" i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem", rekao je za "Alo!" tada izvor.

Bane Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Glumica je 2013. godine učestvovala u rijaliti programu "Farmi" i ostala upamćena po sukobu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Sukob između Marije Petronijević i Stanije Dobrojević izbio je jer je glumica navodno bacila oko na Filipa Panajotovića. Starleta i maneken su to otvoreno rekli Mariji koja je sve vreme negirala takve glasine.

"On je za mene više nego devojčica nego frajer! Uzmi, devojko, bavi se nečim konkretno. Budi fina, kulturna, nemoj preko moje grbače. Ja svoju karijeru gradim sedam godina, a ne preko kreveta", odbrusila je tada Staniji.

Da je glumica u blagoslovenom stanju saznalo se tek nedavno, iako će ona uskoro da se porodi. Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

"Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja", rekla je Marija za "Blic"

Marija Petronijević
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:14

KAD SI POSLEDNJI PUT IMALA S*KS? Marina Visković odgovorila na bezobrazno pitanje i zapanjila: Pre 5 minuta! A evo i GDE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track