ONA MU JE BILA PODRŠKA KAD MU JE BILO NAJTEŽE: Marko Živić bio je u braku sa voditeljkom, a ovako je pričao o ljubavi sa Natašom
Foto: Dragan Kadić

IZGUBIO BORBU SA BOLEŠĆU

ONA MU JE BILA PODRŠKA KAD MU JE BILO NAJTEŽE: Marko Živić bio je u braku sa voditeljkom, a ovako je pričao o ljubavi sa Natašom

Pop kultura -

Glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom u 49. godini. Srpski glumac umro je u 18.30 časova.

Malo ko zna detalje iz njegovog ljubavnog života, osim toga da je bio u braku sa voditeljkom. Marko je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim momentima podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - voditeljka Nataša Pavlović.

Marko Živić
foto: Dragana Udovičić

Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine.

Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

Nataša Pavlović
foto: Damir Dervišagić

"Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije", pričao je Marko svojevremeno.

Marko Živić
foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

ANDRIJINA DEVOJKA UHVATILA SE ZA GLAVU ČIM JE POČEO DA PRIČA VIC: Glumac sam sebe nasmejao do suza, a njena reakcija je HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track