MARKO ŽIVIĆ NIJE ISPUNIO NAJVEĆU ŽELJU: Ove glumčeve reči teraju suze na oči, evo čemu se nadao
Foto: Nebojša Mandić

velika tuga

MARKO ŽIVIĆ NIJE ISPUNIO NAJVEĆU ŽELJU: Ove glumčeve reči teraju suze na oči, evo čemu se nadao

Pop kultura -

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini, nakon borbe sa virusom korona.

Malo ko zna detalje iz njegovog ljubavnog života, osim toga da je bio u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović. Glumac i voditeljka su u braku bili četiri godine i mnogi su njihovu ljubav smatrali filmskom, a Marko je nakon rastanka često izjavljivao da su ostali u dobrim odnosima.

Nakon razvoda se nije pojavljivao u javnosti s drugim devojkama.

Nataša Pavlović, Marko Živić
foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

"Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije", izjavio je glumac svojevremeno.

Za razliku od Nataše, nije se ostvario u ulozi roditelja i i sam je priznao da mu je to neostvarena želja.

"Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici", rekao je tada glumac.

Marko Živić
foto: Dragan Kadić

"Ima fora što je moj najveći uspeh možda. Nadam se da će ove godine biti i ta deca. Ja sam neko ko ne razmišlja o rođendanima, niti ja čestitam drugima, niti tugujem ako meni ne čestitaju. I ja odlučim. Ček četvrti četvrti punim 44. I odlučim, bio bi red da sakupim sve prijatelje, samo muškarce. Strogo. I napravim u restoranu u Skadarliji. Pozovem svoje prijatelje od kojih su samo dva glumca. Ja sam autističan po tom pitanju. I skupi se tu 30 momaka. Sedim na čelu stola i pogledam i vidim da su tu ljudi od kojih neke znam 40 godina, a neke 15. i ja kažem sebi: "Marko, koliko si ti srećan čovek". I samo sam im rekao: "Hvala vam što ste me trpeli sve ove godine" - rekao je on jednom prilikom.

Podsetimo, glumac je rođen u Kruševcu 4. aprila 1972. godina, a završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Veliku popularnost stekao je kako u pozorištu, tako i na filmu.U bolnicu "Dragiša Mišović" bio je smešten nakon što mu se zdravstveno stanje izazvano koronavirusom pogoršalo. Danima je bio na intenzivnoj nezi, a potom i na respiratoru.

Marko Živić
foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:25

TEŽAK UZDAH BULETA GONCIĆA POVODOM SMRTI ANDREJA MARIČIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track