Najnovije vesti

NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: Legendarni glumac ovako je uživao sa ženom i decom, emotivna scena dovodi do SUZA
Foto: ATA Images

BIO JE PORODIČAN ČOVEK

NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: Legendarni glumac ovako je uživao sa ženom i decom, emotivna scena dovodi do SUZA

Pop kultura

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović poznat po brojnim ostvarenjima, bio je veoma posvećen svojoj porodici i supruzi Luli sa kojom je proveo decenije u skladnom i idiličnom braku.

Kako je glumac svojevremeno isticao Lula mu je bila najveća podrška i motivacija. Iako nas je Bata napustio pet godina, a potom i njega lepša polovina, čitava familija odlučila je da njihove uspomene živote kako putem nezaboravnih kinematografskih dela, tako i Instagram profila koji se bavi likom i delom porodice Živojinović.

Fotogafija na kojoj glumac pozira sa Lulom, sinom Miljkom i naslednicom Jelenom u svom stanu na Vračaru davne 1968. godine oduševila je fanove njegovih dela.

Velimirovi naslednici se veoma retko pojavljuju pored kamerama ali su u jednom od intervjua istakli kako je bila privilegija biti dete takvog umetnika i legende. Otac im je bio vodeća figura u životu, a majka je bila zaslužna za strogo vaspitanje i navike koje im je usadila dok je Bata bio na snimanjima i putovanjima širom sveta.

Valter, Valter brani Sarajevo, Bata Živojinović, Velimir Bata Živojinović
foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja