OVE ZVEZDE SU ČUVALE NEVINOST DO PRVE BRAČNE NOĆI: Među njima bivša SRPSKA snajka i glumica za koju nikad ne bi pogodili! (FOTO)
Foto: Profimedia

druga strana medalje

OVE ZVEZDE SU ČUVALE NEVINOST DO PRVE BRAČNE NOĆI: Među njima bivša SRPSKA snajka i glumica za koju nikad ne bi pogodili! (FOTO)

Pop kultura -

Mnoge zvezde Holivuda su šokirale javnost priznavši kako su u seksualne odnose stupile već u ranim tinejdžerskim godinama, ali postoji i druga strana selebriti sveta. Neki glumci i pevači su progovorili o svojoj nevinosti koju su čuvali do braka.

Adriana Lima, Marko Jarić
foto: Profimedia

Adriana Lima i Marko Jarić

- Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele - rekla je Adriana Lima (40) 2006. godine u jednom intervjuu. Sa našim košarkašem Markom Jarićem (43) je provela tri godine u vezi dok se nisu skrasili u braku. Zajedno imaju dvoje dece, a rastali su se 2016. godine.

Džesika Simson i Nik Lašej

- Nevinost može biti cool i seksi - izjavila je Jessica Simpson (41) za magazin People 2000. godine.

Tijekom odrastanja je pjevačica je dala obećanje svom ocu svećeniku da će početi nositi prsten čistoće od svoje 12-este godine.Pjevač Nick Lachey (47) je priznao da nije lako poštovati njezinu odluku, ali da će to učiniti. Vjenčali su se 2002. godine, a četiri godine nakon, odlučili su se razvesti. Jessica je sada u braku s Ericom Johnsonom s kojim ima dvoje djece.

Džesika Simpson, Nik Lašej
foto: Profimedia

Lisa Kudrou i Majkl Stern

Lisa Kudrou (58), popularna Fibi iz kultne serije Prijatelji sasvim je drukčija od lika kog igra u seriji. Priznala je medijima kako je svoju nevinost čuvala do braka, odnosno kako nije želela da spava sa muškarcima samo zato je su to radile sve njene prijateljice. Prvi put je spavala sa svojim suprugom Majklom Sternom kad je imala 31 godinu.

Lisa Kudrou, Majkl Stern
foto: Profimedia

Tina Fej i Džef Ričmond

Poznata komičarka je izgubila nevinost s 24 godine s mužem Jeffom Richmondom, a prije njega je navodno doma dovodila samo dečke koju su gay. - Vidiš kako imam dobar kršćanski karakter...ili sam samo bila ružna - našalila se Tina na svoj računu u showu Davida Lettermana.

Tina Fej, Džef Ričmond
foto: Profimedia

Iako oboje već bili polno aktivni u prošlosti, pevač Džastin Bieber (27) i njegova supruga Hailey Baldwin (24) čekali su do braka da bi konzumirali ljubav. Justin je apstinirao kako bi se, kako kaže, približio Bogu. Priznao je da je bio veoma promiskuitetan, i vjeruje da je Hailey 'nagrada' za njegov čistiji životni stil.

Džastin Biber
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

ISTORIJSKI MOMENAT NA NASTUPU JK! SVE JE PRVA RADILA: Evo šta je DIVI učinila devojka iz publike, a koleginica je ISKOPIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track