NEKADA JE ŽARILA I PALILA HOLIVUDOM: Preterala je sa operacijama, retko se pojavljuje u javnosti i mešaju je sa Nikol Kidman! FOTO
Foto: Profimedia

promenila se

NEKADA JE ŽARILA I PALILA HOLIVUDOM: Preterala je sa operacijama, retko se pojavljuje u javnosti i mešaju je sa Nikol Kidman! FOTO

Pop kultura -

v

Meg Rajan nekada je žarila i palila Holivudom, ali otkako je otkrila čari estetskih operacija retko se pojavljuje u javnosti.

Frizura, Meg Rajan

Glumica Meg Rajan u poslednje se vreme vrlo retko pojavljuje u javnosti, ali nije odbila poziv na gala večeru koja se nedavno održala u Los Anđelesu. Glumica (59) se na crvenom tepihu se pojavila u ravnoj haljini sa cvetnim uzorkom, ali njeno lice bilo je ono o čemu su svi brujali.

Meg Rajan
foto: Profimedia

Meg je 90-ih godina bila jedna od najpopularnijih glumica i omiljena "dušica" velikih ekrana, a svetsku slavu su joj osigurale brojne romantične komedije u kojima se pojavila. Slavna glumica je u jednom trenutku upoznala čari estetske hirurgije pa je na pragu šezdesete godine skoro neprepoznatljiva.

Njezino izbotoksirano lice koštalo ju je i sve ređeg angažmana u Holivudu, ali čini se kako je to nije sprečilo u naumu da sve češće ide pod nož. Ruže joj nisu cvetale ni u privatnom životu. Sada kažu da mnogo liči na Nikol Kidman.

Meg Rajan
foto: Profimedia

Od glumca Denisa Kvejda razvela se 2001. godine, a zajedno su bili od 1991. i imaju sina Džeka. Godinu dana kasnije, kada je njen razvod finaliziran, potvrdila je vezu sa kolegom Raselom Krouom kog je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga sa Raselom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihovog razvoda bila Kvejdova nevera. Meg i Rasel nisu dugo potrajali i raskinuli su nakon samo osam meseci veze.

Meg Rajan
foto: Profimedia

Nakon ljubavnih prodoloma Rajan je usvojila ćerku Dejzi koju ne pokazuje puno u javnosti, a par godina nakon toga je započela vezu sa muzičarom Džonom Melenkampom koji je zbog nje napustio suprugu Ilejn Irvin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio veridbu, a šuškalo se i da su se venčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula veridbu sa Džonom i od tada o njenom ljubavnom životu nema nikakvih novosti.

Meg Rajan danas živi u Los Angelesu, ali što više može skriva se od medija.

Meg Rajan
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:12

ŽENSKI FAJT? POLETELE PESNICE U PROGRAMU UŽIVO? Glumica napala voditeljku! Razmenile UDARCE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track