00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

ZVEZDA STIGLA U BEOGRAD

EKSKLUZIVNO! FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na početku uradio holivudski šmeker! (KURIR TV)

Pop kultura -

Popularni holivudski glumac Džoni Dep, kako je Kurir saznao, sleteo je u Beograd oko 11.45, a sada se pojavio na konferenciji za medije.

Džoni Dep vidno raspoložen došao je ispred Predsedništva i mahnuo fanovima koji su uzbuđeno vrištali čim su ga ugledali.

Glumac je na sebi imao tamnoplavo odelo i sunčane naočare, a u trenutku kada je čuo vrisku oko sebe okrenuo se i uhvatio za srce u znak zahvalnosti, pa ponovo mahnuo svima i ušao u zgradu.

Džoni Dep
foto: Kurir

Podsetimo, Dep dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Glumac bi trebalo da posle konferencije ide u obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Iz kabineta predsednika je saopšteno da će se Vučić sastati s Depom i Milošem Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/M.K.

Bonus video:

00:07

BIKOVIĆ STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Sastaje se sa Džonijem Depom i Vučićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track