00:17

DŽONI DEP I PREDSEDNIK SRBIJE NASMEJANI: Vučić ugostio holivudskog GLUMCA na Andrićevom vencu: DOBRO DOŠAO U SRBIJU! (VIDEO)

NAPUSTIO ZGRADU PREDSEDNIŠTVA

DŽONI DEP OKRUŽEN FANOVIMA, A BIKOVIĆ MU ČUVA LEĐA: Slavni glumac deli autograme i pravi selfije sa obožavateljima! (KURIR TV)

Pop kultura -

Džoni Dep nakon svečanog prijema u Predsedništvu izašao je iz zgrade da se fotograše sa fanovima.

Popularni holivudski glumac sve vreme bio je raspoložen i slikao se sa obožavateljiima, pa delio autograme, a Miloš Biković "čuvao mu je leđa".

Džoni Dep
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Džoni Dep imali su sastanak, a na samom početku srdačno su se pozdravili i rukovali i napravili nekoliko fotografija. Vučić je na svom Instagramu objavio snimak sa glumcem i poručio: "Dobro došli u Srbiju."

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

"Snimanje u Srbiji bilo je prelepo. Zbog svojih uloga stalno se transformišem i menjam svoj lik", pričao je popularni glumac.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Dep dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat "Pafini", realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", kao i matičnom kompanijom "Jervolino studios" iz Srbije.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track