04:15

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski jezik, glumi u Južnom vetru i veliki je prijatelj sa Bikovićem!

Anastasia Everal

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski jezik, OBOŽAVA KAFANE, a ćevape NIKAD neće probati!

Pop kultura -

Anastasia Everal, mlada britanska glumica rođena u Moskvi, u Srbiju je došla zbog snimanja filma "Južni vetar.

Na snimanju filma Ubrzanje" se sprijateljila sa celom ekipom, počela da uči srpski jezik, potom dobila i ulogu na srpskom, u međuvremenu u našoj zemlji počela da pije crno vino, kafu, jede šopsku salatu, a kakav je život u Beogradu u odnosu na onaj u Rusiji, rekla je Anastasia u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Anastasia Everal
foto: Kurir televizija

- Došla sam zbog snimanja filma, ovde sam već 4 meseca. Volim Srbiju, čekamo premijeru Južnog vetra sad. Srbija je super za život, ali volela bih i da radim i živim i u drugim zemljama. Volim energiju ljudi ovde jer su svi otvoreni, svi su mi pomogli kad sam dola ovde. Ćevape nisam probala, jer sam vegeterijanac ali znam da su oni tradicionalno jelo. Miloš Biković mi je veliki prijatelj, on mi je učitelj i najviše mi je pomogao od svih - ispričala je glumica i dodala da je Biković vodio u kafane koje su joj se jako dopale.

Anastasia Everal
foto: Kurir televizija

Pored glume, mlada glumica se bavi i plesom.

- Profesionalno sam se bavila plesom, baletom. Počela sam sa 3 godine da treniram, i trenirala sam sve do 16 godine.

Anastasia Everal
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:53

BOLDVINU JE PODMETNUTO: Kaskader otkrio pozadinu tragedije na SNIMANJU FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track