NE MOGU DA TRČIM JER SAM STARA: Eva Longorija izgleda kao AVION, smršala je 25 KG i to na OVAJ zabavan NAČIN! A evo šta JEDE
Foto: Profimedia

PODELILA SA SVIMA

NE MOGU DA TRČIM JER SAM STARA: Eva Longorija izgleda kao AVION, smršala je 25 KG i to na OVAJ zabavan NAČIN! A evo šta JEDE

Pop kultura -

Eva Longorija (46) često dobija komplimente za svoj izgled, a nedavno je pokazala zavidnu figuru na odmoru u Meksiku.

Gumica je sada otkrila još jednu tajnu vitkosti i forme. Naime, rekla je da svoj oblik tela može zahvaliti redovnom skakanju po trambolini i da to radi po sat vremena dnevno.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trambolina je jako dobar za vas. Odlična je za moje telo", ispričala je Eva.

Inače, nakon porođaja je izbacila šećer, testo i alkohol, a najčešće jede organske i sveže namirnice. Takođe, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i spanaća. Nakon obroka, voli da pojede orahe s jogurtom, a trudi se da izbegava šećer i ugljienhidrate.

Ipak, uvek jedan dan u nedelji dopusti varanje pa jede picu ili čips budući da nije ljubitelji slatke hrane. Znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, a ona tada jede kajganu od belanaca i sveže voće. Za ručak najčešće priprema ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Za međuobroke najčešće bira sveže krastavce začinjene sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli i jogurt od vanile. Za večeru jede ribu i povrće na pari, a obožava losos.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

04:01

JELICA KOVAČEVIĆ: Želim da me vide kao običnu ženu koja uživa u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track