OVO JE SUPRUGA ŽIKE TODOROVIĆA: U ljubavi su više od 2 DECENIJE, a glumac je odmah znao da je ona njegova SRODNA DUŠA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

zadesila ih je ogromna tragedija

OVO JE SUPRUGA ŽIKE TODOROVIĆA: U ljubavi su više od 2 DECENIJE, a glumac je odmah znao da je ona njegova SRODNA DUŠA! (FOTO)

Pop kultura -

Ljubavna priča Srđana Žike Todorovića i njegove supruge Ane Jovićević počela je pre više od dve decenije, a tragedija koja ih je zadesila pre četiri godine, kada su ostali bez sina jedinca Dejana, učvrstila je njihov odnos.

Zajednički dolazak na premijeru filma "Južni vetar 2 – Ubrzanje" bila je retka prilika da se bračni par nađe pred objektivom fotoreportera.

Južni Vetar 2 Ubrzanje, Južni Vetar 2
foto: Damir Dervišagić

Žika i Ana, u to vreme studentkinja Filološkog fakulteta, upoznali su se 1998. godine na Adi Bojani. Iako je do tada važio za zavodnika, poznati glumac od prvog dana znao je da je u Ani pronašao srodnu dušu i da sa njom želi ozbiljnu vezu.

Venčali su se 2004. godine u njenoj porodičnoj kući na Cetinju, a Crna Gora im je postala baza u kojoj svake godine provode veći deo leta, u malom ribarskom mestu Bigovo, koje je svojevremeno "otkrio" Žikin otac, proslavljeni glumac Bora Todorović.

Po svemu sudeći Ana se prethodne dve decenije uspešno nosila sa suprugovom popularnošću, ali se svesno potrudila da ostane u njegovoj senci, pa se retko pojavljuje u javnosti.

Kurir.rs/A.A./hello

Bonus video:

02:04

AMMAR MAŠIĆ NE KORISTI TAKSI: Devojke mi se udvaraju i u GRADSKOM PREVOZU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track