BIKOVIĆ NE ŽALI PARA ZA NOVU DEVOJKU! Odveo mladu PRAVNICU u HOTEL SA 5 ZVEZDICA: Samo ga je jedna noć koštala 700 EVRA?
Foto: Stefan Stojanović, Printscreen/Instagram

IMA SE, MOŽE SE

BIKOVIĆ NE ŽALI PARA ZA NOVU DEVOJKU! Odveo mladu PRAVNICU u HOTEL SA 5 ZVEZDICA: Samo ga je jedna noć koštala 700 EVRA?

Pop kultura -

Miloš Biković je svoju novu devojku Ivanu Malić smuvao samo sedam dana posle raskida sa Arinom Vološinom.

Par meseci kasnije, Biković se na premijeri filma "Južni vetar" pojavio s novom devojkom, Ivanom Malić, pravnicom iz Crne Gore, s kojom je vezu navodno počeo samo sedam dana nakon raskida od Arine.

Miloš Biković
foto: ATA Images

"Miloš i Ivana su se smuvali 7. avgusta. Posle toga je Biković otišao na otvaranje filmskog festivala u Vrnjačkoj Bamnji, ali su već sutradan zajedno otišli u Rovinj", rekao je neimenovani izvor blizak paru i doda da je glumac s novom devojkom odseo u hotelu sa pet zvezdica gde noćenje navodno košta čak 700 evra.

"Miloš nije žalio para da fascinira Ivanu. Rezervisao im je apartman sa prelepim pogledom na more. Tu su uživali nedelju dana, a stigli su i da se vide s Miloševom kumom Andrijanom koja je u isto vreme boravila s dečkom u Rovinju".

Miloš Biković je "Ivanu krio od javnosti" sve dok veza nije postala ozbiljna.

"Pitao je Ivanu da li je okej da zajedno dođu u Kombank dvoranu gde je bila premijera i skrenuo joj pažnju da će ih fotografi uslikati zajedno. Rekla je da nema ništa protiv. Pred premijeru su sedeli u holu zajedno i ćaskali sa ostalim članovima ekipe. Ivana se lepo uklopila u društvo, što je Milošu veoma važno", završava izvor.

Miloš Biković
foto: ATA Images

Kurir.rs/Informer/M.M.

Bonus video:

03:38

PREMIJERA! JUŽNI VETAR: UBRZANJE: Biković otvoreno o Depu i bivšim devojkama, Manojlović o zemljoradnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track