OVO JE PRELEPA ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Upoznajte Mašu koja je sva NEOBIČNA, a evo u čemu uživa! SVA NA OCA
Foto: Printscreen

očeva ćerka

OVO JE PRELEPA ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Upoznajte Mašu koja je sva NEOBIČNA, a evo u čemu uživa! SVA NA OCA

Pop kultura -

Jovan Memedović, poznati voditelj, svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa tako i štiti svoju porodicu od znatiželjnih pogleda, posebno otkako su on i bivša supruga Mirjana stavili tačku na svoj brak.

Sa njom u braku dobio je dvoje dece - ćerku Mašu i sina Uroša, a naslednica je toliko lepa da joj broj pratilaca na instagramu skoro svakodnevno raste.

Ona redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a nema ko nije očaran njenim pogledom, te veoma zanimljivim stilom.

Lepa brineta sa neobičnim zelenim očima neguje autentičan stil odevanja, voli jarke i vesele boje i uživa u pravljenju umetničkih fotografija.

Jovan je Maši dobio sa bivšom suprugom Mirjanom koju je upoznao 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović.

U braku su bili dvadeset godina, a za sve to vreme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje dece.

kurir.rs

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track