HOLIVUDSKI GLUMAC POVREĐEN U BEOGRADU: Odmah završio u URGENTNOM centru, završio s nekoliko KOPČI!
Foto: Printskrin/Instagram

PROGOVORIO O POVREDI

HOLIVUDSKI GLUMAC POVREĐEN U BEOGRADU: Odmah završio u URGENTNOM centru, završio s nekoliko KOPČI!

Pop kultura -

Džon Džejms, holivudski glumac koji je glumio Džefa Kolbija u "Dinastiji", povređen je u Beogradu na snimanju filma o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džoa Bajdena.

Džejms, koji u filmu glumi Džoa Bajdena, kazao je da je u beogradskom Urgentnom centru dobio "vrhunski tretman".

- Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno- ispričao je Džejms "Dejli mejlu".

Kazao je da je potom otišao u poznati hotel, gde je smešten tokom snimanja, a tamo ga je sreo menadžer koji ga je odveo u bolnicu.

- Bila je to subota uveče u Urgentnom centru i kao svaka subota u svakom Urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje - rekao je Džejms. Film o sinu američkog predsednika snimaju irski producenti Felim Mekalir i njegova supruga En Mekelhini. Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks.

- Na neki način me podseća na "Dinastiju". To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, uprkos njegovim velikim manama, ali i priča o unutrašnjem pogledu na svet politike - rekao je Džejms ranije o filmu.

Reditelj filma je poznati glumac Robert Dejvi, koji je, između ostalog, igrao u filmovima o Džejmsu Bondu, serijalu „Umri muški“, „filmu „Gunisi“, „Čarlijevi anđeli“ i brojnim TV serijama.

Autori filma opisuju ga kao način da se istraži „kako je Hanter Bajden sakupio desetine miliona dolara od stranih firmi čiji su vlasnici oligarsi i da se rasvetle kontroverzni odnosi između Hantera, njegovog oca i drugih članova porodice Bajden“, piše britanski list.

Snimanje filma, čiji je budžet 1,8 miliona dolara, u Srbiji je započeto krajem oktobra i trajaće četiri nedelje.

Kurir.rs/S.M./Dailymail

Bonus video:

22:10

DOKTOR I UMETNIK: Lečenje srca muzikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track