MUŽ PARIS HILTON KRIJE DA IMA ĆERKU: Devojčicu (9) je video samo JEDNOM, a šuškalo se da joj je otac OVAJ poznati GLUMAC!
Foto: Profimedia

navodno plaća alimentaciju

MUŽ PARIS HILTON KRIJE DA IMA ĆERKU: Devojčicu (9) je video samo JEDNOM, a šuškalo se da joj je otac OVAJ poznati GLUMAC!

Pop kultura -

Paris Hilton rekla je zaklela se na većnu ljubav Karteru Reumu na gala ceremoniji koju je par organizovao na imanju mladinog dede.

Malo nakon svadbe u javnost su isplivali detalji iz života supruga bogate naslednice. Iako ona tvrdi da je savršen, Karter ima devetogodišnju ćerku koju još nije upoznao.

Paris Hilton, Karter Reum
foto: Profimedia

- Iako nemaju klasični odnos oca i kćeri, on nju izdržava od kad se rodila i nastaviće i dalje tako - rekao je Reumov zastupnik za "Page Six", koji je objavio ovu priču.

Majka devojčice je bivša rijaliti zvezda Laura Belici. Zanimljivo je da se Belizijeva kratko zabavljala i sa Melom Gibsonom u to vreme, te se dugo sumnjalo da je dete zapravo njegovo. Ipak, Gibson je negirao tvrdnje, a Karter je navodno devojčicu prihvatio kao svoju ćerku i bez testa očinstva

Paris Hilton, Karter Reum
foto: Profimedia

- Devojčica se oseća odbačenom i izostavljenom iz očevog života, a posebno su je pogodile fotografije sa venčanja s Paris koje su dobile veliku medijsku pažnju - rekao je izvor.

Karter je ćerku video samo jednom od kad se rodila, a sad planira osnovati porodicu s Paris.

- Ona je predivna devojčica i želi da da svoju ljubav ocu i onome koga on odluči da voli. U uzrastu je kad je identitet jako važan, a dete treba da se oseća upotpunjeno - dodao je izvor blizak situaciji.

Izvor kaže da devojčica pati i da tvrdi da voli oca i celu njegovu porodicu. Karter je preduzetnik i investicioni bankar, a obogatio se kad je pokrenuo posao s bratom.

Paris Hilton, Karter Reum
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Page Six

Bonus video:

00:07

PARIS HILTON JE TEŠKA 300 MILIONA $ A Sad zavirite u njen ormar, jedan tedalj je sve FRAPIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track