PROŠLI KROZ PAKAO JER SU IZGUBILI TRI BEBE: Slavni glumac i njegova žena su ostavili to iza sebe, a on sad objavio PRELEPE VESTI!
Foto: Printscreen/Instagram

divno

PROŠLI KROZ PAKAO JER SU IZGUBILI TRI BEBE: Slavni glumac i njegova žena su ostavili to iza sebe, a on sad objavio PRELEPE VESTI!

Pop kultura -

Glumac Džejms van der Bik (42) i njegova žena Kimberli Bruk roditelji su petoro dece, četiri ćerke i jednog sina, a sada njihov dom je upotpunio sin Dežeramaja kojeg je ponosni tata u ponedeljak snimio sa ćerkom Olivijom.

Džejms van der Bik
foto: Printscreen/Instagram

Američki glumac Džejms van der Bik objavio je na Instagram profilu da je postao tata šesti put i da se njegova supruga oseća odlično.

Džejms koji je najpoznatiji po glavnoj ulozi u seriji "Donson Krik" nikada nije krio da je veoma posvećen otac i velika podrška supruzi u odgajanju dece.

Pre rođenja sina Džeremaje glumac je govorio o braku, deci, ali i tri pobačaja koji su jako teško pali njegovoj supruzi Kimberli.

- Presrećan sam što možemo objaviti da nas je još jedno klupko srće odabralo da mu budemo porodica - ovako je glumac obavestio svoje pratioce uz idiličnu porodičnu fotografiju.

Glumac je otkrio i da je sa suprugom Kimberli prošao kroz težak period, jer je ona pre ove trudnoće imala tri spontana pobačaja.

Džejms van der Bik
foto: Printscreen/Instagram

- Pobačaj je nešto o čemu ljudi retko razgovaraju, a često ga i sakriju, ali oko te teme ne treba imati stida - otkrio je Džejms i istakao da je u takvoj situaciji veoma važno samom sebi dati prostora.

Da podsetimo, glumac i njegova supruga izgovorili su sudbonosno "da" 2010. godine, i to mu je drugi brak. Srećni roditelji imaju četri ćerke Gvendolin, Oliviju, Emiliju i Anabel Lije i sina Džošuu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:42

Goca Tržan otvoreno o potomstvu, priznala da PRIŽELJKUJE JOŠ JEDNO DETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track