U NAŠOJ ĆERKI SU SE IZMEŠALE TRI RELIGIJE: Njeni roditelji su čuveni glumci, nosi slavno ime jedne BOGINJE i prava je LEPOTICA!
Foto: Damir Dervišagić

prelepa

U NAŠOJ ĆERKI SU SE IZMEŠALE TRI RELIGIJE: Njeni roditelji su čuveni glumci, nosi slavno ime jedne BOGINJE i prava je LEPOTICA!

Pop kultura -

Glumca Uliksa Fehmiua ovih dana imamo prilike da gledamo kao glavnog inspektora u popularnoj seriji "Crna svadba". On je sin slavnog glumačkog para Bekima Fahmijua i Branke Petrić.

Uliks je u braku sa srpskom glumicom Snežanu Bogdanović sa kojom se preselio u Ameriku. Njihova ćerka, Nika, je prava lepotica.

Bračni par od 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku koja se bavi režijom.

Nika Fehmiu, Uliks Fehmiu
foto: Ana Paunković

S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za medije i dodala:

Nika Fehmiu, Branka Petrić
foto: Nemanja Nikolić

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju - objasnila je za medije Snežana Bogdanović jednom prilikom.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

07:29

Novinar razotkrio sve detalje elitne prostitucije u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track