Najnovije vesti

ONA JE BILA VELIKA LJUBAV VUKA KOSTIĆA: Bio je sa OVOM koleginicom 4 godine, a upoznali su se na studijama
Foto: Sonja Spasić

ostali dobri prijatelji

ONA JE BILA VELIKA LJUBAV VUKA KOSTIĆA: Bio je sa OVOM koleginicom 4 godine, a upoznali su se na studijama

Pop kultura

Vuk Kostić jedan je od najtalentovanijih i najpopularnijih domaćih glumaca, a neretko se nalazio u žiži javnosti zbog veza sa poznatim damama. Glumac se svojevremeno zabavljao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, kao i sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Ipak, ono što malo ko zna je da se on pre njih bio u vezi sa još jednom poznatom glumicom.

U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je Vuk Kostić u vezi bio više od četiri godine. Njih dvoje su se upoznali još na studijama glume.

Bojana Stefanović
foto: Damir Dervišagić

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje dece - sina Matiju i ćerku Višnju. Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima, a zajedno igraju i u pozorištu.

Bojana Stefanović
foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja