NEPRIZNATOJ ĆERKI LAZANSKOG GREŠKA IZ PROŠLOSTI PROMENILA ŽIVOT: Oko nje se otimaju, a sad progovorila o LOŠEM potezu u životu!
Foto: Ata Image

iskrena

NEPRIZNATOJ ĆERKI LAZANSKOG GREŠKA IZ PROŠLOSTI PROMENILA ŽIVOT: Oko nje se otimaju, a sad progovorila o LOŠEM potezu u životu!

Pop kultura -

Pričajući o novoj ulozi, prilikom davanja poslednjeg intervjua, glumica Teodora Bjelica je otkrila detalje iz mladosti koji dosad nisu bili poznati mnogima.

- Iznenađujuće je to koliko je meni dobro krenulo u poslu, s obzirom na sve ovo loše što nam se dešava sa pandemijom korona virusa. Posao mi, hvala Bogu, cveta. Otkad sam počela sa ulogom u "Južnom vetru" otad nisam stala. Uloge se samo nižu. Od "Hotela Beograd", preko "Tri muškarca i tetka", pa sad do "Aviondžija" - ispričala je Teodora.

- "Hotel Beograd" je imao premijeru, a onda je došlo do onog zatvaranja svih nas. Ne znam šta će biti sa tim filmom u budućnosti. Seriju "Tri muškarca i tetka" smo snimali devet meseci, donedavno, a onda smo počeli sa prvom sezonom "Aviondžija", a, Bože zdravlja, sad će i druga sezona - dodaje ona.

- Moja uloga je fantastična. Dok sam čitala scenario za nove epizode, smejala sam se naglas, a to se retko dešava kad samo čitate scenario. Radujem se svemu što sledi. Tumačim lik Anđele, ćerke direktora avio-kompanije, koja je nestašna, puna pirsinga, neshvaćena - dodala je Bjelica, a potom se osvrnula na ožiljak koji ima na licu zbog pirsinga koji je i ona sama svojevremeno nosila.

- To je moja lična greška iz mladosti! (smeh) To mi je odlično došlo za ulogu jer se moja rana od pirsinga nikada nije zacelila. Što se Anđele tiče, ona je željna ljubavi i sve te haose koje pravi potiču upravo od toga - navodi za "Hype" Teodora, za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog.

Teodora Bjelica
foto: Damir Dervišagić

Ona je nedavno otkrila da još nema jaču polovinu pored sebe, jer čeka da se pojavi princ na belom konju.

- Teško je imati privatan život u ovom tempu rada u kom se trenutno nalazim, ali kad se pojavi prava osoba, naći će se i vremena. Volim da volim i da budem voljena. To i porodica su za mene suština života - kazala je tad za "Blic" Bjelica, koja svoju lepotu smatra darom od Boga.

- Kada prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, onda vladate sobom i situacijom koja vas okružuje. Lepota je dar od Boga i ne smatram to ličnim uspehom. Ona mi omogućava da radim ono što volim, a to je gluma, odnosno da prenesem i izazovem emociju u oku posmatrača - istakla nam je mlada glumica koju je mama Gordana podržala da se bavi glumom.

- Prvo mi je ispričala sve loše strane ovog posla kako bi me odgovorila od želje za glumom, onda je gledala moj prvi projekat, film "Afterparti", i shvatila da je to moj put, želja i strast. Velika mi je podrška i učitelj - kazala je ona.

Teodora Bjelica
foto: Printscreen

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track