02:53

GLUMAC SE UPLAŠIO DA DO REALIZACIJE NE DOĐE! Barjovića mučile crne sumnje u vezi filma DESET U POLA

više od komedije

GLUMAC SE UPLAŠIO DA REALIZACIJE NE BUDE! Barjovića mučile crne sumnje u vezi filma DESET U POLA

Pop kultura -

Glumac Izudin Barjović oduševljen je svojom ulogom u filmu "Deset u pola", ali se uplašio da do njegove realizacije ne dođe. Više o ulogama i projekciji filma govorili su glumci Branko Đurić Đuro, Izudin Barjović i Kerim Čutuna.

- Mesec dana smo snimali. Meni je to bilo prekrasno, jer sam u Sarajevo poslednjih godina dolazio samo na nekoliko dana. Ovoga puta sam bio u kontinuitetu više od mesec dana - rekao je glumac Branko Đurić Đuro za Kurir televiziju.

Deset u pola, film, glumci
foto: Kurir televizija

Glumac Kerim Čutuna ispričao je, šta je između ostalog zanimljivo u ovoj komediji.

- Jedan otac koga bi dosta osoba htelo da izbegne. Ima dobar odnos sa sinom, ali mu ne dozvoljava da preuzme veću odgovornost. Očevi, dajte deci više slobode, oni će to uraditi kako treba - naveo je Čutuna.

Izudin Barjović oduševljen je svojom ulogom.

- Lep je lik, sviđa mi se. Da bi me ubedio da trebam baš ja da igram tu ulogu, Danis Tanović mi je poslao prvih 30 strana scenarija, koji još ni blizu nije bio gotov. Scenario je na kraju imao nekih 90 strana. Odmah sam se zaljubio u priču i u lik. Plašio sam se da se nešto ne desi pa da ne dođe do realizacije filma. Ovaj film je više od komedije - istakao je glumac Izudin Barjović.

Novi film oskarovca Danisa Tanovića "Deset u pola" koji je imao svetsku premijeru na otvaranju 27. Sarajevo film festivala, a u međuvremenu je prikazan na festivalima u Istanbulu i Dohi, premijerno je prikazan juče u Kombank dvorani u Beogradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

LEPA LUKIĆ ĆE LIČNO BIRATI 3 GLUMICE ZA FILM O SVOM ŽIVOTU: Nikad nisam pevala o GAĆICAMA I BRUSU, zato nemam NASLEDNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track