04:07

Bivša članica grupe Frajle Marija Mirković otpočela solo karijeru

ZAPEVALA u programu UŽIVO

NAPUSTILA GRUPU FRAJLE I OTPOČELA SOLO KARIJERU: Marija izbacila prvi singl i poručila- Sad sam SAM SVOJ GAZDA!

Pop kultura -

Mariju Mirković svi dobro znamo kao dugogodišnju članicu čuvene ženske grupe Frajle, ali je ona nedavno rešila da započne samostalnu karijeru.

Objavila je svoj prvi singl "Požuri požuri" koja je izazvala pozitivne reakcije, a Marija je za Kurir televiziju otkrila detalje sa snimanja.

Marija Mirković
foto: Kurir televizija

- Pre osam meseci sam se odvojila od Frajli, odmarala sam, više sam pisala za druge nego za sebe. Sad sam sam svoj gazda. Nisam ni znala da ljudi čekaju na moj singl, ali videla sam po komentarima ispod pesme a i od medija da je tražena pesma. Ova pesma je nešto malo drugačije, zadovoljna sam uspehom pesme. Volim moderne bitove i baš sam htela da spojim arhaične melodije sa modernom produkcijom - rekla je Marija gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

Marija Mirković
foto: Kurir televizija

Mirkovićeva je komponovala svoj singl, a Alka Vuica je pisala tekst.

- Ja sam komponovala, a Alka Vuica je pisala tekst. Iza nje su zaista veliki hitovi, nas dve smo baš kliknule. Sarađujemo i na albumima drugih ljudi. Mislila sam da će biti težak tekst za moj senzibilitet ali taman mi je. Ljubav je spas za sve nas - rekla je Marija.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:50

ĐOLE ĐOGANI O SVOM DOKUMENTARCU: 5 godina sam radio na filmu, svi su mi rekli da sam LUD što snimam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track