Najnovije vesti

MISLITE DA SMO IDIOTI I DA JE PIŠTOLJ SAM OPALIO? Glumac ne veruje plaču Aleka Boldvina koji se zatim oglasio i NJOJ poslao poruku
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

strasti se ne smiruju

MISLITE DA SMO IDIOTI I DA JE PIŠTOLJ SAM OPALIO? Glumac ne veruje plaču Aleka Boldvina koji se zatim oglasio i NJOJ poslao poruku

Pop kultura

Džon Snajder je kritikovao kolegu Aleka Boldvina zbog tvrdnje da "nije povukao okidač".

Prvi intervju nakon tragedije koja se desila na snimanju filma "Rust" juče je dao Alek Boldvin Džordžu Stefanopulosu, novinaru televizije ABC news, a jedna od njegovih brojnih izjava našla se na meti kritika njegovog kolege Džona Šnajdera, koji je odlučio da ne ostane suzdržan kao što to nije ni Džordž Kluni.

Alek Boldvin, Halina Hačins
foto: EPA/John G Mabanglo, Profimedia, Shutterstock

Snajder je tvrdio da je intervju "osmišljen tako da nam bude žao Aleka Boldvina" i tvrdio je da su glumčevi emotivni odgovori sa suznim očima tokom intervjua bili ne tako iskreni.

Snajder je doveo u pitanje razgovor i pitajući da li bi gledaoci trebalo da "veruju da je pištolj opalio sam od sebe”.

"Ovo je divan posao u kom svi radimo. Počastvovani smo i privilegovani što smo deo toga. Dakle, kada neko napravi s***e, što su očigledno Džordž i Alek ovde uradili i očigledno je da je Galina još uvek mrtva. Njena porodica je još uvek bez majke, bez žene. Onda je to apsurdno. "Propagandna mašina” odgovorna je za održavanje ideje da je Boldvin "žrtva". Pre tri nedelje, to je bio rekvizit. Pre četiri nedelje niko nije znao kako je ovo pravo oružje napunjeno na setu. Danas nije povukao obarač", rekao je glumac.

Džon Snajder
foto: Printscreen/Youtube

"Za kakve nas idiote smatrate", upitao je glumac.

On je zatim razvio analogiju, upoređujući pucnjavu u "Rust" sa nasilnikom koji je gurnuo dete s ljuljaške na igralištu, što je rezultiralo ozbiljnim povredama.

"Šta će nasilnik da kaže? Nisam je gurnuo! Nisam je gurnuo. Prvo će reći: Nisam znao. Nisam znao šta se dešava. Onda, ako to ne uspe, što, usput rečeno, još uvek ne funkcioniše jer bi trebalo da proverite oružje, druže, ali onda imate smelosti da kažete: Nisam povukao obarač'', rekao je Džon.

Glumac je dodao da je "i dalje neoprostivo" ne proveriti oružje kada vam ga predaju, čak i ako vam je rečeno da je ispražnjeno.

Za to vreme, Alek Boldvin se oglasio na svom Instagram profilu emotivnom porukom.

- Bez obzira šta se dogodi sa mnom, bez obzira koliko ću patiti, hoću li pobediti ili izgubiti. Bilo šta. Niko mi ne može oduzeti sreću i ljubav koju mi pružaš. Ovo su teška vremena. Ovaj je svet zatrpan mržnjom, ali ti mi daješ razlog da živim. Naš život i naša porodica jedino su o čemu brinem. Ništa drugo. To dugujem tebi - napisao je Boldvin sa tagom supruge Hilarije sa kojom je u braku od 2012. godine.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

OPASNA SARA JO: Buba Koreli je prozvao, ona ga isponižavala, DRAGO MI JE DA SU ŽENE RAZUMELE! OTKRILA I KAKO SE PRIPREMA ZA 2022.
02:26

OPASNA SARA JO: Buba Koreli je prozvao, ona ga isponižavala, DRAGO MI JE DA SU ŽENE RAZUMELE! OTKRILA I KAKO SE PRIPREMA ZA 2022.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track