ONA JE MOGLA DA BUDE NA MESTU KEJT MIDLTON: Princ Vilijam pokušavao je da osvoji ovu moćnu plavušu, ali je ona rekla NE! (FOTO)
Foto: Profimedia

KO BI REKAO DA JE PRINC ODBIJEN

ONA JE MOGLA DA BUDE NA MESTU KEJT MIDLTON: Princ Vilijam pokušavao je da osvoji ovu moćnu plavušu, ali je ona rekla NE! (FOTO)

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt Midlton jedan su od najskladnijih parova, te je teško zamisliti nekoga od njih drugim partnerom.

Međutim, u mladosti i njih dvoje su bili samo običan par s usponima i padovima. U jednom trenutku čak su raskinuli, i upravo je tada Vilijam upoznao devojku koja je, da su okolnosti bile drugačije, danas lako mogla biti na mestu Kejt, prenosi "Story.hr".

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Profimedia

Reč je o aristokratkinji Izabeli Kaltorp koja je budućeg britanskog kralja toliko očarala da je celo leto pokušavao da je osvoji. Inače, Izabelina sestra, glumica Kresida Bonas se od 2012. do 2014. zabavljala sa princem Harijem.

Autorka Kejti Nikol o Izabeli piše u svojoj knjizi iz 2010. godine "Vilijam i Hari: Iza zidova palate". Kako navodi, princ je do te mere bio opčinjen da ju je tog leta nekoliko puta zaprosio, ali ga je ona, iako u tom trenutku nije imala partnera, odbila.

Izabela Kaltrop
foto: Profimedia

Poražen, princ Vilijam ubrzo se pomirio sa sadašnjom suprugom, međutim, prema rečima Kejti Nikol, vojvotkinja od Kembridža nikako nije mogla da mu oprosti Izabelu, pa je jedan od uslova bio da sa njom nikad više ne stupi u kontakt.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./story.hr

Bonus video:

00:06

MALA DŽEHVA SE UVIJALA U NIKAD KRAĆOJ HALJINI! Umalo sve ispalo, Teodora pokazala čime RASPOLAŽE i zapalila MREŽE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track