GLUMICU IZREŠETALI DOK JE ČEKALA SINA Godinama joj PRETILI SMRĆU a 2010. su je KIDNAPOVALI zajedno sa sinom i mužem JEZIVA SUDBINA
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

tuga

GLUMICU IZREŠETALI DOK JE ČEKALA SINA Godinama joj PRETILI SMRĆU a 2010. su je KIDNAPOVALI zajedno sa sinom i mužem JEZIVA SUDBINA

Pop kultura -

Meksička glumica i pevačica Tania Mendoza ubijena je dok je čekala svog 11-godišnjeg sina kako bi ga pokupila iz fudbalske akademije u državi Morelos.

Na nju je pucao napadač koji je imao saučesnika i uspeli su da pobegnu sa lica mesta. Još nije jasno ko stoji iza njenog ubistva, niti koji je mogući motiv za taj čin. Nakon što se dogodila kobna pucnjava, policija je pokrenula potragu za osumnjičenima, ali još uvek niko nije uhapšen. Slučaj će se voditi kao zločin zbog pola iako nisu navedeni detalji, prenosi BBC.

Mendoza, koja je imala 42 godine, proslavila se 2005. godine nakon što je odigrala glavnu ulogu u filmu "La Reina del Sur". Takođe je glumila i u brojnim meksičkim sapunicama, a poslednjih je godina bila posvećena karijeri pevačice te je snimila pet albuma.

Godine 2010. oteta je sa suprugom i sinom, koji je imao šest meseci, iz njihove perionice automobila. Od tada je Uredu glavnog državnog advokata prijavila nekoliko pretnji smrću koje je dobijala.

kurir.rs/daily mail

Bonus video:

02:39

UBIO MI JE DETE I DOBIO 3 GODINE ZATVORA! Otac poginulog dečaka za Kurir: Ovo je ubistvo, vozač ZASLUŽUJE BAR 10 GODINA ZATVORA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track