OTAC UBIJENE HALINE PROMENIO PLOČU: Ja stvarno ne razumem Aleka Boldvina, ako nije KRIV zašto briše tvitove, a PLAŠIM se za unuka!
Foto: Profimedia

oglasio se

OTAC UBIJENE HALINE PROMENIO PLOČU: Ja stvarno ne razumem Aleka Boldvina, ako nije KRIV zašto briše tvitove, a PLAŠIM se za unuka!

Pop kultura -

Glumac Alek Boldvin je na setu filma "Rust" slučajno lišio života direktorku fotografije Halinu Hačins, nakon što je pucao iz pištolja u kom su se nalazili pravi meci, a tom prilikom ranio i režisera Džoela Suzu. Ta tužna vest je veoma brzo obišla čitav svet.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Ceo ovaj slučaj je i dalje aktuelan i svakog dana isplivavaju nove informacije i izjave jer još uvek nije utvrđeno ko je glavni krivac za tragičnu smrt Haline Hačins, mediji ne prestaju da pišu o Boldvinu i njegovoj porodici. Sada svi izvlače Alekovu prošlost i podsećaju na njegovo problematično ponašanje, a neretko pzivaju i njegovu ženu Hilariju.

Ovog puta, oglasi se Anatolij Androsovič (61), Halinin otac, a prenosi The Sun.

Naime, Halinin otac rekao je da ne razume Boldvinovu tvrdnju da je ubio njegovu ćerku u filmskoj grešci "bez povlačenja okidača". Iako je u početku odbio da osudi Boldvina, sada insistira na tome da mora da preuzme deo krivice za smrt njegove ćerke.

On je, takođe, govorio i o svojoj zabrinutosti što je Boldvin izbrisao tvitove poslate nakon horora.

Alek Boldvin, Halina Hadčins
foto: Profimedia

"Ne mogu da razumem Alekovo ponašanje. Zašto je počistio svoje tvitove kada je postalo jasno da je bilo snimanja na probi? A zašto je pucao na pripremama? Revolver je tip pištolja koji ne puca pre nego što se pritisne okidač i Alek je delimično kriv za izazivanje tog metka. Jasno mi je da je Boldvin ispalio hitac iz svoje ruke, tako da mi je teško da razumem kako on ne može da bude delimično odgovoran za smrt moje ćerke", rekao je otac, prenosi.

Anatolij je rekao i to da nije siguran da li će se njegov unuk Andros, koji ima devet godina, ikada moći da se potpuno oporavi od ove tragedije.

"Andros se polako vraća u život, ali ovo je ogroman udarac za sve nas", ispričao je.

Podsetimo se i da je u jednom intervjuu, Boldvin tvrdio da je napeo pištolj i pustio čekić koji je izazvao pucanj, ali da nije povukao okidač.

- Obarač nije povučen. Ja nisam povukao obarač. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao oroz, nikad. Neko je stavio pravi metak, a metka uopšte nije trebalo da bude na tom imanju - rekao je Boldvin.

Slučaj je još uvek otvoren, a sud je nedavno izadao nalog za pretres telefona i ostalih sredstava komunikacije, kao i slike, poruke i video zapise, pa čak i one koje su obrisane.

Hilarija Boldvin, Alek Boldvin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:22

MAJA PROZVALA SARU JO, ONA JOJ ŽESTOKO UZVRATILA, PA DOBILA JEZIVE UVREDE: Jovanovićeva sad objasnila celu situaciju, neće da ĆUTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track