SPAJDERMEN RUŠI REKORDE U SRBIJI! Gledaniji od Južnog vetra, a evo šta još voli publika: Na prvom mestu film sa NAŠIM MANEKENOM
Foto: Promo

bioskopi

SPAJDERMEN RUŠI REKORDE U SRBIJI! Gledaniji od Južnog vetra, a evo šta još voli publika: Na prvom mestu film sa NAŠIM MANEKENOM

Pop kultura -

Najnoviji Marvelov spektakl "Spajdermen: Put bez povratka" proteklog vikenda apsolutno je zavladao svim svetskim i domaćim bioskopima!

U Americi je zaradio više od 250 miliona dolara od prodaje karata i ostvario treće najbolje otvaranje svih vremena, iza blokbastera "Osvetnici: Kraj igre" i "Osvetnici: Rat beskraja". "Spajdermen: Put bez povratka" osvojio je i blagajne širom sveta, prikupivši 334,2 miliona dolara sa više od 60 prekookeanskih tržišta. Nekoliko meseci neprikosnoveni "Južni vetar 2" nije više na vrhu gledanosti.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević

- Film je u prva četiri dana prikazivanja pogledalo više od 40.000 gledalaca, što je najbolji rezultat otvaranja jednog Spajdermen filma i jedan od najboljih rezultata otvaranja filmova o superjunacima - saopštili su iz distributerske kuće "Kon film".

Gledanost filmova objavljuje Filmski centar Srbije, a lista od 9. do 15. decembra. Na prvom mestu je ostvareje "Gučijevi", u kome malu ulogu ima maneken rođen u Beogradu Aleksandar Eger. Danas će izaći nova lista, kad se očekuje da na njoj bude i novi "Spajdermen" i to na viskom mestu, pa možda smeni na vrhu i "Gučijeve".

FCS
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track