U ČEMU JE TVOJ PROBLEM, DOBIĆU PSIHIČKE PROBLEME, ZAŠTO MORAŠ TO DA RADIŠ? Hit prepiska fana i reditelja filma Južni vetar! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Nemanja Miščević

urnebesno

U ČEMU JE TVOJ PROBLEM, DOBIĆU PSIHIČKE PROBLEME, ZAŠTO MORAŠ TO DA RADIŠ? Hit prepiska fana i reditelja filma Južni vetar! (FOTO)

Pop kultura -

Na Instagram profilu režisera Miloša Avramovića povela se zanimljiva prepiska.

Naime, za režisera hit filma Južni vetar jedan obožavalac je imao urnebesno pitanje.

Južni Vetar 2 Ubrzanje, Južni Vetar 2
foto: Damir Dervišagić

Naime, on je pitao Miloša zbog čega njegovi omiljeni likovi stradaju.

Miloš Avramović
foto: Printscreen/Instagram

- Jedno pitanje, zašto, ali zašto moras da ubijes tako bitne likove u filmu? Zašto u čemu je tvoj problem? Dobiću psihičke probleme koliko sam iznerviran zbog završetka filma! Zašto? - zapitao se jedan mladić.

- Opusti se, to je samo film - imao je Avramović spreman odgovor sa emotikonom srca.

hit prepiska, Miloš Avramović
foto: Printscreen/Instagram

Podsećanja radi, za mesec i po od početka bioskopske distribucije "Južni vetar 2 - UBRZANJE" pogledalo je 700.000 gledalaca, čime je potvrđen status najgledanijeg srpskog blokbastera.

Ovakve cifre "Južni vetar" meri u svim regionima gde se prikazuje, posebno u Hrvatskoj gde je u istom periodu film pogledalo neverovatnih 113.000 što je apsolutni rekord za jedan srpski film.

Ekipa filma nastavlja da nagrađuje svoje gledaoce, te i pored ogromnog interesovanja u bioskopskim salama, od pre nekoliko dana film je moguće pogledati i na video platformi Iris TV. I dok se nižu uspesi, autorska i glumačka ekipa "Južnog vetra" predvođena rediteljem Milošem Avramovićem užurbano počinje sa pripremama za drugi deo serije Južni vetar, čiji početak snimanja očekujemo na proleće 2022.

Podsećanja radi, prvi deo ovog trilera postao je pravi regionalni fenomen, dok je njegov nastavak u vidu televizijske serije, takođe, ostao zabeležen kao ubedljivo najgledanija TV serija u sezoni sezone 2019/2020.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track