BILA JE OMILJENA HOLIVUDSKA GLUMICA: Povukla se sa scene i nestala, a onda su isplivale njene fotke na kojima NE LIČI na sebe!
Foto: Profimedia

baš ne liči

BILA JE OMILJENA HOLIVUDSKA GLUMICA: Povukla se sa scene i nestala, a onda su isplivale njene fotke na kojima NE LIČI na sebe!

Pop kultura -

Nakon što se pre nekoliko godina povukla iz glumačkog sveta, Kameron Dijaz (49) "uhvaćena" je u više navrata kako u ležernom izdanju šeta Los Anđelesom.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

S obzirom na to da je ovu atraktivnu plavušu teško sresti u javnosti, paparacima u Los Anđelesu ovog puta, koliko god se trudila, nije uspela da pobegne.

Naime, Diaz se prošetala u crnom kaputu i pantalonama, a na glavi je imala crnu zaštitnu masku za lice i veliki crni šešir. Iako se potpuno "kamuflirala", fotografi su je vrlo brzo primetili i snimili prilikom obilaska luksuznih trgovina.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Samo tri dana pre toga, glumica se uputila u nabavku namirnica i isto tako pokušala ostati neprimećena. U crnoj majici i crnom donjem delu trenerke prošetala se trgovinom u L.A.. Zgodna glumica se na parkiralištu trgovine sakrila ispod crne zaštitne maske i velikih sunčanih naočara no, retko kome bi promakle poznate crte lica omiljene plavuše s malih ekrana.

Inače, Kameron već dugi niz godina živi daleko od svetla reflektora. U 2014. godini šokirala je obožavaoce širom sveta rekavši da je njenoj glumačkoj karijeri došao kraj. Ipak, paparaci je i dalje prate u stopu.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Glumica je nedavno gostovala i u emisiji "Hart to Hart" kod kolege glumca i komičara Kevina Harta gde je po prvi put progovorila o tome zašto se povukla .

- Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - rekla je Dijaz kojoj životni ritam nije joj dopuštao da provodi željeno vrijeme sa porodicom pa je ona to odlučila promeniti.

- Htela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gde ću sve sama obavljati - objasnila je.

U 2015. godini Kameron Dijaz udala se za Bendžamina Madena, a 2019. godine supružnici su postali roditelji malene kći Radiks. Glumica je istakla kako su joj se zasnivanjem porodice ispunile sve njene želje.

- Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspešan film, sva moja energija je usmerena na porodicu i to je najbolja stvar na svetu - zaključila je.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track