00:40

PAULINA MANOV PROGOVORILA O BEKSTVU OD KUĆE: Bila je jako mlada, a želela je da se osamostali

BILA JE TAKO MLADA

ČUVENA LJILJANA IZ TOME POBEGLA OD KUĆE: Sa Borisom Milivojevićem započela novi život! Otkrila zašto se odlučila na TAKAV KORAK

Pop kultura -

Popularna glumica koja je već mesecima u žiži javnosti nakon megapopularnog filma "Toma", Paulina Manov, gostovala je u emisji "Realna priče" na Kurir televiziji.

Mnogima je postala omiljena nakon uloge Ljiljane zbog koje su svi plakali u bioskopima, a detalji iz njenog života pune stranice domaćih medija.

Paulina Manov, Realna priča
foto: kurir televizija

Ono što je posebno bilo interesantno domaćoj javnosti, jeste da je Paulina Manov sa samo 20 godina pobegla od kuće kako bi živela sa glumcem Borisom Milivojevićem.

Glumica je sada objasnila i kako je došlo do toga da tako mlada ode od kuće, ali i kako su njeni roditelji reagovali na to.

- Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj žicot, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrbu za tim - rekla je Paulina na Kurir televiziji.

Paulina Manov, Realna priča
foto: kurir televizija

Da podsetimo, glumica je već dugo u srećnom braku sa dramaturgom Vladimirom Đurđevićem sa kojim ima ćerku Minu (12) i sina Rastka (8).

Kurir.rs

Bonus video:

01:51

SRPSKA GLUMICA ZBOG ULOGE PROMENILA LIČNI OPIS! Prefarbala vatreno RIĐU kosu i SMRŠALA čak 30 KILA! Jedva je PREPOZNAJU! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track