LUKA RACO OTVORIO DUŠU: Progovorio o PORODICI i braku svojih roditelja, najviše bi voleo da ima OVO u budućnosti, a on mu je uzor
Foto: Ana Paunković

emotivno

LUKA RACO OTVORIO DUŠU: Progovorio o PORODICI i braku svojih roditelja, najviše bi voleo da ima OVO u budućnosti, a on mu je uzor

Pop kultura -

Mladog glumca Luku Raca domaća publika prati u sve popularnijoj seriji "Igra sudbine", kao Aleksu Ožegovića.

Naime, u seriji lik koga tumači Luka uspostavlja dobar odnos sa ocem, dok u privatnom životu je situacija prilično drugačija.

Luka Raco
foto: Dragana Udovičić

Glumac je istakao da je mnogo vezan za roditelje, a od oca Rista, često traži i modne savete. On je rekao da bi u budućnosti voleo da ima brak kao što imaju njegovi roditelji.

- Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku, i dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš - rekao je za Blic, a evo kako izgleda glumčev otac.

Risto Raco, otac Luke Raca
foto: Printscreen/ Youtube

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:03

Dočekao ženu i sina: Danijel Alibabić van sebe od sreće izašao iz porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track